سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اراک/

تولید گوشت سفید مرغ در خمین 64 درصد کاهش یافت

مسئول امور دام و طیور جهاد کشاورزی خمین از کاهش 64 درصدی تولید گوشت سفید مرغ در این شهرستان خبرداد.

 

رضایی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک افزود:در چهارماهه اول پارسال دو هزار و150گوشت سفید مرغ تولید شده بود كه این رقم در مدت مشابه امسال به یك هزار و300تن كاهش یافته است.

وی علت كاهش تولید را افزایش قیمت نهاده ها بیان و خاطر نشان كرد: به دلیل افزایش قیمت دان مرغداران 30تا 40درصد كمتر از ظرفیت جوجه ریزی كردند.

وی گفت: در این مدت همچنین 647تن تخم مرغ و یك هزار و شش تن گوشت قرمز در این شهرستان تولید شده است .

رضایی ادامه داد: این شهرستان در تولید گوشت مرغ و تخم مرغ به ترتیب رتبه دوم وسوم استان را دارد و سهم شهرستان در تولید این دو محصول به ترتیب 16 و 9درصد است .

شهرستان خمین 140واحد مرغداری گوشتی ،چهار واحد مرغداری تخم گذار و بیش از پنج هزار واحد دامی دارد./س

برچسب ها: کاهش ، تولید ، مرغ
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.