سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

یاسوج /

استفاده از ساندویچ های حاوی گوشت کبابی، خطر کمتری دارد

مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت بویراحمد با بیان اینکه بهتر است از غذاهای حاوی گوشت که در روغن سرخ می شوند پرهیز نمود، گفت: استفاده از ساندویچ هایی که در تهیه آن ها از گوشت کبابی استفاده می شود، خطر کمتری به همراه دارد.

 

محمدرضا زارعی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج ، افزود: استفاده از گوجه فرنگی، خیارشور و سس گوجه فرنگی در کنار فست فودها، می تواند میزان خطر اینگونه غذاها که در روغن های اشباع شده جامد و حاوی چربی زیاد سرخ می شوند را کاهش دهد.
وی اضافه کرد کرد: بر اساس یافته های جدید، عادت به استفاده از فست فود در جوانان علاوه بر افزایش میزان دریافت کالری، چربی و نمک که به مشکل چاقی می انجامد، موجب کمبود دریافت ویتامین و مواد معدنی نیز در آنان می شود./س

برچسب ها: یاسوج ، فست فود ، گوشت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.