به
گزارش باشگاه خبرنگاران ايلام ؛ دكتر رسول دشتی در این باره افزود: مصرف نان سبوس دار باعث كاهش قند و چربی خون، پیشگیری از سوء تغذیه و رسوب زدایی از جداره های روده و معده می شود.
وی ادامه داد: به تمامی بیماران و افراد سالم توصیه می شود نان سفید را از برنامه غذایی خود حذف كرده و به جای آن از نان سبوس دار كه بهترین آنها نان سنگك است، استفاده كنند.
دشتی اظهار داشت: سبوس باعث می شود مواد سمی و آلودگی های غذایی برطرف شود و همچنین این ماده، مواد سرطان زا در بدن را خنثی كرده و از مشكلاتی مانند جذب اسیدهای صفراوی و یبوست جلوگیری می كند.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی ایلام افزود: با توجه به این نكته كه املاح نان سبوس دار دو برابر و فیبر آن سه برابر نان سفید است، باعث می شود كه از ابتلا به بیماری هایی همچون دیابت، پوكی استخوان، كم خونی و چاقی جلوگیری شود.
دشتی گفت: قسمت عمده سبوس شامل مواد معدنی مانند كلسیم، آهن، روی و فسفر بوده كه برای پیشگیری از پوكی استخوان، كم خونی، تقویت حافظه و تقویت استخوان ضروری است./ع