سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بجنورد/

متخصصان تغذيه:عبادت هاي بعد از افطار به سوخت و ساز غذا کمک می کند

متخصصان تغذيه عبادت هايي را كه بعد از افطار در ماه رمضان انجام مي شود،‌ تسهیل کننده سوخت و ساز غذا در بدن می دانند.


به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد؛ متخصصان تغذیه بیان می کنند: عبادت هايي كه بعد از افطار در ماه رمضان انجام مي شود،‌ به متابوليسم غذا كمك مي كند زيرا در نماز خواندن تمام ماهيچه ها و مفاصل درگير هستند و مي تواند جانشين يك ورزش با شدت متوسط باشد كه كالري مصرف مي شود.

این متخصصان همچنین با رژیم غذایی در وعده سحري توصيه دارند: مصرف مواد غذايي شيرين با تحريك انسولين موجب ورود قند خون به داخل سلول ها و در نتيجه كاهش قند خون شده و فرد زودتر گرسنه مي شود از این رو بهتر از خوردن غذای شیرین در این وعده خود داری شود.

متخصصان تغذيه با تاکید بر توجه به آشامیدنی در ماه رمضان خاطرنشان می کنند: افراد بايد از نوشيدن بيش از اندازه چاي در وعده سحري اجتناب كنند زيرا چاي باعث افزايش دفع ادرار و از دست رفتن نمك هاي معدني كه بدن در طول روز به آن احتياج دارد،‌ مي شود این متخصصان توصیه دارند: براي تامين آب مورد نياز پس از صرف افطار و تا قبل از خواب به تدريج انواع ميوه، ‌چاي كمرنگ و ساير مايعات به ويژه آب براي جبران كم آبي بدن نوشيده شود./ع


برچسب ها: نماز ، روزه ، بدن
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.