به گزارش
سرويس اقتصادي باشگاه خبرنگاران به نقل از شانا، سیدمحمد پورراکی تعداد حوادث رخ داده در خطوط لوله نفت در سال گذشته را سه مورد عنوان کرد و افزود: این رقم در سال 89، 10 مورد بوده و امسال نیز تنها یک حادثه از نوع شخص ثالث رخ داده است.
وی رعایت مسائل ایمنی در هنگام قطع و وصل و تعمیرات خط و آموزش کارکنان را از مهم ترین دلایل کاهش حوادث رخ داده در خطوط لوله دانست و گفت: حوادث ناشی از اشتباه کارکنان بهره بردار و خوردگی خطوط لوله امسال به صفر رسیده است.
عضو کمیته تخصصی محیط زیست شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی با بیان این که خطوط لوله و مخابرات نفت ایران در زمینه حفاظت از محیط زیست پیشتاز است، به رفع آلودگی نفتی خاک به روش بیولوژیک اشاره کرد و گفت: این پروژه برای نخستین بار با حمایت از کار ایرانی توسط شرکت های داخلی انجام شد، در صورتی که در گذشته به وسیله شرکت های خارجی و با هزینه های بسیار بالا انجام می گرفت.
پورراکی یادآور شد: جمع آوری مواد نفتی از سطح آب های آلوده با استفاده از پدبوم و اسکیمر که از تجهیزات ساخته شده در داخل کشور هستند، از اقدام های دیگر این شرکت در حوزه حفاظت از محیط زیست است.
وی نصب سیستم های اعلام و اطفای حریق در مخازن نفت را از دیگر برنامه های خطوط لوله و مخابرات عنوان کرد و افزود: این سیستم ابتدا در مناطق اصفهان، تهران، سپس در سایر مناطق بر حسب اولویت و بر اساس میزان مخاطرات موجود در آن مناطق نصب می شود.
مدیر اچ اس یی شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران نصب سیستم های تصفیه آب های صنعتی و فاضلاب بهداشتی، برگزاری دوره های آموزشی کاربردی در زمینه اطفای حریق مخازن، پدافند غیرعامل، مدیریت بحران و رفع آلودگی نفتی خاک، معاینات دوره ای کارکنان، تهیه شناسنامه و شناسایی عوامل مخاطره آمیز کارگاه ها و مراکز انتقال نفت را از دیگر اقدام های انجام شده در واحد بهداشت، ایمنی و محیط زیست شرکت ملی پالایش و پخش خواند./س