به گزارش باشگاه خبرنگاران گيلان گیلانی های هم که توی آشپزی و پخت غذاهای متنوع تو کشور شهره و نمونه هستند یه شیرینی سنتی مخصوص ماه رمضون به نام رشته و خشکار دارند که رنگ وجلای خاصی به سفره افطاری میده.
رشته و خشکار از آرد برنج ،مغز گردو،شکر و ادویه های خوش عطر درست میشه و بعد از سرخ کردن کردن و ریختن شربت سر سفره افطاری میاد.
اگه ماه رمضون مهمون گیلانیهای همیشه مهمون نواز بودید،حتما از این شیرینی محلی میل کنید. رشته وخشکار سوغات گیلان هم هست و در ماه مبارک رمضان بسیاری از مغازه های این استان به تولید رشته و خشکار می پردازند./ع