به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز، عبدالهي با بيان اينکه اصلاح ساختار مرغداريهاي آذربايجان شرقي در سال جاری نیز ادامه دارد گفت: بر اين اساس اين مهم به عنوان يک اولويت در دستور کار اين معاونت قرار گرفته و تلاش مي کنيم تا با پرداخت تسهيلات کم بهره علاوه بر کاهش مصرف سوخت در مرغداریها ، قیمت تمام شده تولید را کاهش دهیم.
وي با بيان اينکه تاکنون 8 درصد از مرغداريهاي سراسر استان در اجراي اين طرح قرار داشتهاند گفت: در مجموع 760 مرغداري در آذربايجان شرقي وجود دارد که بايد اين مهم در آنها اجرايي شود.
معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهادکشاورزي استان با بيان اينکه اصلاح ساختار شامل نصب اینلت ورودی هوا و سيستم تهويه اتوماتيک، سيستم هواده سرمايشي و گرمايشي، نصب سقف کاذب و ديگر تجهيزات لازم براي مرغداريها از جمله برنامههاي اجرا شده در طرح اصلاح ساختار مرغداريها است ادامه داد: متقاضيان ميتوانند از اعتبارات کم بهره برای اصلاح ساختار استفاده کنند.
عبدالهي با اشاره به اينكه توسعه بخش كشاورزي منجر به افزايش توليد و اشتغال سازي مي شود بيان داشت : باتوجه به تشكيل اين ستاد به رياست استانداران و دبيري سازمان جهاد كشاورزي استان، در بسياري از شهرستانها عقد قرارداد و پرداخت تسهيلات داشته ايم و اشتغالزايي خوبي نيز در بخش كشاورزي انجام شده است.
معاون بهبود توليدات دامي سازمان با یادآوری اینکه اصلاح ساختار در مرغداري ها موجب صرفه جويي در مصرف سوخت و افزايش جوجه ريزي در اين واحدها مي شود گفت: يکي از عوامل افزايش قيمت تمام شده محصولات دامي، ضعف ساختاري مرغداريها و دامداريهاست که پس از اجراي قانون هدفمندي يارانه ها اصلاح ساختار مرغداريها و دامداريها براي بهينه سازي مصرف سوخت در دستور کار قرار گرفت.
عبدالهي با اشاره به رشد صنعت طيور در استان، هزینه اعتبار تخصيص يافته براي تغيير بخش پرورش را شامل شبکه گرمايشي ، ايزولاسيون ، مکانيزه و هوادهي بیان کرد و گفت : با اجراي اين طرح علاوه بر ارتقاء بهره وري، مقدار توليد در واحد سطح نيز افزايش و ميزان مصرف حاملهاي انرژي در برخي واحدها تا 50 درصد کاهش مي يابد./س