به گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران خوزستان ، معاون طرح و توسعه این اداره اظهار داشت : منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) دارای 570 هكتار اراضی بندری موسوم به اراضی پشتیبانی برای واگذاری به سرمایه گذاران بخش خصوصی است كه در زمان حاضر این اراضی از طریق شبكه 'وایر لس 'به شبكه رایانه ای اصلی بندر متصل است كه با توجه به اهمیت این اراضی ، برنامه ریزی برای اجرای 15 كیلومتر فیبر نوری و اتصال شركت های سرمایه گذار از این طریق به شبكه رایانه ای این اداره كل در دستور كار قرار گرفت.
'جهانگیر نجاتی' افزود: هم اكنون 11 باسكول مختلف در اراضی پشتیبانی قرار دارد كه از طریق فیبر نوری به شبكه رایانه ای متصل می شود.
معاون طرح وتوسعه اداره كل بنادر و دریانوردی خوزستان بیان كرد: اجرای عملیات فیبر نوری در اراضی فوق علاوه بر افزایش امنیت و سرعت تبادل اطلاعات ، موجبات بهره مندی شركت های سرمایه گذار از نرم افزارهای همچون GCOMS ، سامانه هوشمند ورود و خروج كالا، سامانه اتوماسیون اداری و سایر سامانه های موجود را فراهم بیاورد.
وی همچنین افزود: با برنامه ریزی انجام شده علاوه بر ساختمان ها و مراكز اداری شركت های سرمایه گذار ، 11 باسكول مستقر در اراضی پشتیبانی به فیبر نوری متصل شده و امكان صدور بیجك و توزین الكترونیك و یكپارچه سازی قبض های باسكول شركت های سرمایه گذار با سایر قبض های باسكول موجود فراهم شده است.
منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) در زمان حاضر دارای 90 كیلومتر فیبر نوری است كه با اتمام فیبركشی اراضی پشتیبانی ، طول شبكه فیبر نوری آن به 105 كیلومتر افزایش خواهد یافت.
بندر امام دومین بندر بزرگ عملیاتی جمهوری اسلامی ایران پس از بندر شهید رجایی هرمزگان می باشد./س