نیستانی، متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: ماه مبارک رمضان نکته کلیدی که دارد این است که افراد را ملزم می کنند تا رفتار تغذیه ای قانون مندي داشته باشند تا از بروز مشکلات تغذیه ای جلوگیری کند.
وی افزود: برای آماده شدن در ماه مبارک رمضان بهتر است که قبل از این ماه مصرف مایعات و مرکبات را افزایش دهیم. همچنین استفاده از روغن زیتون در وعده های غذایی قبل از ماه مبارک رمضان توصیه می شود.
نیستانی تصریح کرد: از خوردن غذاهای محرک و آماده از جمله فست فودها قبل از ماه مبارک رمضان پرهیز کنیم تا دچار مشکلات تغذیه ای کمتری در این ماه شویم.
*حجم غذا در روزهای قبل از ماه مبارک کاهش دهیمنیستانی در ادامه گفت: افرادی که دچار بیماری های جسمی گوارشی همچون زخم فعال اثنی عشر یا زخم معده و کبد هستند نباید روزه بگیرند مگر اینکه با اجازه پزشک متخصص باشد.
وی افزود: افرادی که دچار نفخ می شود از همین روزهای قبل از ماه مبارک حجم غذای خود را کاهش دهند تا بتوانند راحتر روزه بگیرند.
نیستانی خاطر نشان کرد: در طول ماه مبارک رمضان در موقع افطار افراد از نوشیدن آب و مایعات زیاد در ابتدای افطار پرهیز کنند./ح