سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

یاسوج /

مصرف داروهای خواب آور، خطر زمین خوردن را افزایش می دهد

کارشناس امور دارویی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: مصرف زیاد داروهای خواب آور نه تنها خستگی را برای افراد مصرف کننده به همراه دارد، بلکه خطر زمین خوردن را نیز در آن ها افزایش می دهد.

 

مهسا عباسی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ياسوج  اظهار کرد: استفاده از داروی خواب آور، توانایی واکنش نشان دادن بدن را به شدت کاهش داده و این خطر در میان افراد سالمند که با مشکل دیر جوش خوردن استخوان و شکستگی های بد مواجه هستند، به معضل بزرگی تبدیل خواهد شد.
وی افزود: چنانچه فرد به صورت منظم از داروهای خواب آور استفاده کرده است، می بایست مصرف دارو را به صورت تدریجی کاهش داده و قطع کند و از آنجایی که قطع ناگهانی دوزهای بالا علایم شدید ترک مصرف دارو را به همراه دارد، لازم است با پزشک مشورت کرد.
این کارشناس امور دارویی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در رابطه با علایم مصرف بیش از حد داروی خواب آور ابراز کرد: جویده جویده صحبت کردن، کاهش سرعت ضربان قلب، اختلالات تنفسی و کاهش سطح هوشیاری از جمله علایمی هستند که استفاده بی رویه از این داروها، افراد را با مخاطره مواجه می سازد./س

برچسب ها: یاسوج ، دارو ، خطر زمین
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.