سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بجنورد/

جلوگیری از کسالت با مصرف چای در ماه مبارک رمضان

مصرف يک ليوان چاي کم رنگ هنگام سحر از سستي و کسالت در طي روز جلوگيري مي کند

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد؛ متخصصان تغذیه معتقدند افرادي که قبل از ماه رمضان عادت به مصرف چاي فراوان داشته اند ممکن است در طي روزه داري، کمي احساس خستگي، بي حالي و سستي کنند که تا حدي مربوط به کم شدن کافئين موجود در بدن است.
براساس نظر این محققان شخصي که عادت به 5 تا 6 ليوان چاي دارد اگر ناگهان اين ميزان را قطع کند يا از تعداد فنجان چاي مصرفي بکاهد، مسلما بدن او نسبت به اين کمبود کافئين واکنش نشان داده و سست مي شود. حتي گاهي فرد شديدا احساس ناراحتي و عصبي بودن مي کند که اينها نيز علامت نرسيدن کافئين به بدن است.

: به همين جهت توصيه در ماه مبارک رمضان به کليه افرادي که عادت به مصرف چاي زياد دارند اين است که در فاصله بين افطار تا سحر و خصوصا قبل از اذان صبح حتما از چاي کم رنگ استفاده کنند تا درطي روز دچار مشکل نشوند./س


.
برچسب ها: چایی ، رفع کسالت ، روزه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.