سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نقش مهم جو در هضم غذا

غله جو دارای خواص دارویی فراوانی است و به خاطر داشتن فیبر رژیمی فراوان، به هضم غذا کمک بسیار خوبی می‌کند.

به گزارش گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: این ماده غذایی با تاثيردر ميزان باکتری‌های مفیدروده(تنظيم فلور نرمال ) درکاهش ميزان خطر ابتلا به هموروئید و سرطان های روده موثر است.
 
دکتر نوید عطار با بیان اینکه جو حاوی یک ماده پایین آورنده کلسترول، به نام " پروپیونیک اسید " است که توسط فیبر نامحلول موجود در خود تولید می‌شود، افزود: کمک به هضم غذا، کاهش کلسترول بد خون (LDL) و پیشگیری از ابتلاء به بیماریهای قلبی عروقی، نارسایی قلبی و دیابت از خواص مهم دارویی جو است.
 
وی تصریح کرد: جو دارای خواص فراوانی برای سلامت قلب است و با کاهش سطح کلسترول LDL، موجب کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و نارسایی‌های قلبی می‌شود.
 
دکتر عطار با اشاره به اینکه جو سرشار از منیزیم است، اظهار داشت: کمبود منیزیم باعث افزایش مقاومت سلول به انسولین شده و در نتیجه با بالا رفتن قند خون موجب افزایش ریسک ابتلا به دیابت تیپ 2 می شود.
 
وی خاطر نشان کرد: جو گیاهی است علفی و یکساله که ارتفاع آن بسته به انواع مختلف آن تا یک متر می‌رسد و برگ‌های آن متناوب، باریک، دراز و به رنگ سبز تیره است./عط
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.