به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک بر اساس بررسیهای انجامشده درباره رژیم غذایی این گروه از بیماران، افرادی که غذاهای چربمیخورند در مقایسه با افرادی که غذاهای چرب را از برنامه غذایی روزانهشان حذف کردهاند، با مشکلات تنفسی بیشتری مواجه میشوند. این یافتهها به این معنی نیست که به خصوص خوردن همبرگر و سیبزمینی سرخشده منجر به بیماریهای تنفسی یا تشدید این بیماریها میشود.
مطالعاتی که درباره تأثیر مواد غذایی مختلف بر بدن انجام شده نشان میدهد، غذاهایی که حاوی مقادیر زیادی چربی و نمک است موجب تحریک سیستم ایمنی بدن میشود و میتواند به ایجاد تورم و التهاب قسمتهای مختلف بدن و از جمله مجرای تنفسی و مسیرهای هوایی بینجامد. تورم مجرای تنفسی به نوبه خود موجب بروز مشکلات تنفسی خواهد شد.
در دهههای گذشته شاهد افزایش شمار مبتلایان بیماری آسم در سطح دنیا بودهایم. از سال 1980 تا 1994 میلادی، تعداد مبتلایان به بیماریهای تنفسی در دنیا بیش از 60 درصد افزایش یافته است. اگرچه عوامل مختلفی وجود دارد که میتوان به عنوان یکی از متهمان اصلی افزایش تعداد بیماران تنفسی از آن نام برد، اما به نظر میرسد شیوع چاقی در دنیا چندان هم با این موضوع بیارتباط نیست.
افزایش
محبوبیت غذاهای فستفود که در گروه غذاهای پرکالری یا پرچرب قرار
میگیرند، عامل اصلی شیوع چاقی در سطح دنیاست. این گروه از مواد غذایی همان
مواد غذایی هستند که میتوانند در ابتلا به بیماریهای تنفسی تأثیرگذار
باشند./س