سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نگاهي به المپيک لندن؛

سربازان انگليسي؛ از جنگ در افغانستان تا اقامت در مكان هاي متروكه

پس از اعتراف شركت امنيتي "جي فور اس" انگليس به عدم توانايي پوشش دهي امنيتي بازيهاي المپيك، حدود 3500 سرباز انگليسي براي تامين امنيت المپيك 2012 به لندن فراخوانده شده و در ساختمان هاي متروكه و بلااستفاده قديمي، اسكان داده مي شوند.

 به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از پايگاه خبري ديلي ميل؛ اين سربازان كه به اصطلاح در كشورشان به عنوان قهرمانان جنگي شناخته مي شوند، حال اندكي پس از بازگشت مجبور به اقامت در مدارس، انبارها، كارخانه ها و بيمارستان هاي متروكه و بلااستفاده در المپيك پارك لندن، مجموعه ورزشي اي كه براي بازيهاي المپيك تابستاني 2012 طراحي و ساخته شده، هستند.

اين به اصطلاح قهرماني جنگي پس از بازگشت خود چنان مورد تكريم و احترام قرار مي گيرند كه بايد در مكان هاي قديمي و متروكه و با كمترين امكانات شب را به صبح برسانند.

اين نيروها كه قرار بود مدت زماني را به ديدار خانواده و اقوام خود و در واقع تعطيلات اختصاص دهند، حال به 13500 نفر نيروي امنيتي مي پيوندند كه كار تامين امنيت بازيهاي المپيك را به عهده دارند.

سه هزار و 500 نيروي امنيتي ديگر  براي تامين امنيت بازي هاي المپيک 2012 در شهر لندن مستقر مي شوند.تصميم استقرار نيروهاي اضافه در لندن بعد از آن اتخاذ شد که يک شرکت امنيتي خصوصي مسئول تامين امنيت بازي ها اعلام کرد که از عهده وظايف خود بر نمي آيد.
اين شبکه در گزارشي افزود : بيش از دو هفته ديگر به شروع بازي ها باقي نمانده است اما به تدريج مشخص مي شود که فقط هواي لندن در اين بازي ها عامل تاثير گذار نيست. سيستم حمل و نقل انگليس و پست هاي بازرسي مرزي تحت فشار فزآينده قرار گرفته اند. و از همه مهمتر ، مسائل امنيتي هستند که به تدريج خود را نشان مي دهند.

سربازان در خيابان هاي لندن صحنه غيرعادي ايجاد کرده اند. بعد از اينکه فاش شد شرکت خصوصي جي فورس به رغم قرارداد530 ميليون پوندي اش  قادر نيست به وظايف خود عمل کند ، دولت انگليس ناچار شد سربازان ارتش را فرا بخواند.اقدام دولت به فراخواني سربازان ارتش که برخي از آنها به تازگي از  افغانستان بازگشته اند، از جمله اقدامات اين کشور در نظامي کردن لندن محسوب مي شود.اين عده علاوه بر هزاران نيرويي هستند که پيش از برگزاري بازي ها به خدمت گرفته شده اند.

منتقدان مي گويند ، بازي هاي المپيک لندن بيش از آنکه يک رويداد ورزشي باشد ، يک نمايشگاه براي شرکت هاي امنيتي  و نظامي است و سود اقتصادي آن نيز بيشتر به جيب اسپانسرهاي پولدارش مي رود.
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.