سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

منابع ديپلماتيک آمريکايي فاش کردند؛

آمريکا ميزبان مذاکرات محرمانه ميان مصريها و صهيونيستها

منابع ديپلماتيک آمريکايي فاش کردند دولت امريکا به قاهره و تل آويو پيشنهاد خواهد کرد واشنگتن ميزبان نشستهاي محرمانه بين مقامات مصري و رژيم صهيونيستي باشد تا به تنش در روابط بين دو طرف پايان داده شود.

به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران، هفته نامه خبري فلسطيني المنار در پايگاه اينترنتي خود با اعلام اين خبر افزود: منابع ديپلماتيک امريکايي با افشاي اين پيشنهاد امريکايي‌ها گفتند به زودي اين پيشنهاد به اطلاع مقامات مصري و اسرائيلي خواهد رسيد و قرار است در نشستهاي محرمانه بين مقامات دو طرف درباره برخي مسائل مهم که باعث تيرگي در روابط بين مصر و اسرائيل است بحث و گفتگو شود.

دولت امريکا از تغيير و تحول منفي اين مسائل که به کشمکش امنيتي نامطلوب بين مصر و اسرائيل به ويژه در منطقه سينا، منجر شود نگران است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.