احمد میرکمالی درگفتگو باخبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمان بابیان این مطلب افزود: این فیلم مستند همان طور که از نام آن برمیآید در مورد شهر قدیمی، کهنسال و تاریخی راین از توابع استان کرمان است، شهری که دارای چند هزار سال تاریخ و فرهنگ و تمدن است.
وی گفت: این نشان میدهد که باید آگاهی عمومی افزایش یافته و فرهنگسازی بیشتری در مورد آثار باستانی به عنوان ابزارهای شناخت تاریخ و تمدن باستانی کشورمان انجام شود.
میرکمالی تصریح کرد: سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان ما را در ساخت این فیلم پشتیبانی کردند، البته به طور جدی برخی از سازمانهای اجتماعی در استان کرمان مانند استانداری کرمان، سازمان اوقاف و امور خیریه، شهرداری کرمان و ... میتوانند این پروژه را یاری دهند.
وی یاداورشد: به محض انجام هماهنگیهای لازم از سوی سازمان میراث فرهنگی استان کرمان کار تصویربرداری آغاز میشود، مدتی است که مطالعه متون تاریخی و تحقیقات لازم اولیه انجام شده و افتخار داریم که به تازگی انجمن میراث هزار به کمک این پروژه آمده و همچنین بعضی از امور را در استان پیگیری میکند، پس از انجام تصویربرداری، امور پشتیبانی فنی تولید آغاز شده و در استودیو به تکمیل و تدوین فیلم میپردازیم.
میرکمالی افزود: فیلم برای پخش به رسانه ملی ارائه میشود و استعداد نمایش بینالمللی را نیز دارد، حتی در این پروژه جلوههای ویژه رایانهای پیشبینی شده، همه اینها بستگی به میزان حمایت میراث فرهنگی استان کرمان دارد، میتوانیم در سطح ملی و بینالمللی تبلیغ خیلی خوبی برای اطلاعرسانی و آگاهی بخشی در مورد دین، فرهنگ و تمدن کشور و دیگر موارد داشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد:: راین یک شهر باستانی و از جمله دهها افتخار استان کرمان است، اما همین شهر باستانی خود در یک بنبست جغرافیایی قرار گرفته و پس از سالها نه تنها آن رونقی که استحقاق آن را داشته پیدا نکرده، بلکه تا حدود زیادی ناشناخته مانده است.
میرکمالی تصریح کرد: فیلمهای مستند و داستانی از آثار و محصولاتی هستند که تا سالهای متمادی مورد مراجعه و بهرهبرداری و نمایش قرار میگیرند./س