دکتر امیر حسین فقیهی، فوق تخصص گوارش و کبد در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: بهتر است بیشترین انرژی و کالری که به بدن مي رسد طی مصرف صبحانه باشد زیرا در طی روز به علت داشتن فعالیت زیاد این کالری ها در بدن سوخته می شود، بنابراین صبحانه باید به طور کامل صرف شود.
وی تصریح کرد: صرف غذا به هنگام ناهار نسبت به صبحانه باید سبک تر بوده و به همین تربیت هنگام شام غذای خیلی سبک تر استفاده شود.
فقیهی خاطر نشان کرد: افراد نباید شام را دیر وقت صرف کنند و به طور معمول تا ساعت هفت شب یک غذای سبک صرف شود و بعد از ساعت هفت شب دیگر غذایی صرف نشود.
فقیهی متذکر شد: میان وعده ها هم می تواند شامل مصرف میوه ها، سبزیجات و یا یک لیوان شیر با تعدادي بیسکویت حاوی فیبر گیاهی یا تعداد محدودی خرما باشد.
این فوق تخصص متذکر شد: به هیچ عنوان بعد از صرف غذا میوه صرف نشود زیرا باعث نفح و سوء هاضمه خواهد شد و میوه ها را در طی میان وعده ها مصرف کرد./ح