برنو در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: عوامل مختلف کاهش دهنده کیفیت تولیدات نیز با بسته بندی کنترل می شوند.
وی تصریح کرد: بسته بندی های مناسب در برابر عوامل فیزیکی نیز توانایی محافظت از محصول را خواهند داشت.
برنو با اطلاق صفت دفتر اطلاعاتی به بسته بندی ادامه داد: بسته بندی مانند یک دفتر اطلاعاتی نظیر تاریخ تولید، تاریخ انقضاء، مواد تشکیل دهنده، کیفیت و... به مصرف کنندگان ارایه می دهد.
مدیر صنایع کشاورزی و روستایی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: کارشناسان بسته بندی محصول را در ایجاد نگرش و رغبت در مصرف کنندگان موثر می دانند.
برنو بسته بندی را به عنوان محافظی برای تولیدات دانست و تاکید کرد: بسته بندی را می توان محافظی برای تولیدات در برابر میکروب ها و عوامل فسادزا دانست./س