سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خوزستان/

تولید فرآورده های دامی در خوزستان افزایش یافت

رییس سازمان جهادكشاورزی خوزستان از افزایش تولید فرآورده های دامی استان در سه ماهه اول امسال خبرداد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران خوزستان ، 'كیخسرو چنگلوایی' با اشاره به رشد 4/1 درصدی تولید گوشت قرمز اظهارداشت: در سه ماهه نخست سال جاری 16 هزار و 145 تن گوشت قرمز تولید شد در حالی كه گوشت قرمز تولیدی استان در مدت مشابه سال گذشته 15 هزار و 925 تن بوده است.

وی تولید شیر را در سه ماهه نخست سال جاری 129 هزار و 331 تن ذكر كرد و افزود: این میزان تولید نسبت به مدت مشابه سال گذشته كه 122 هزار و 700 تن بود از رشد 4/5 درصدی برخوردار می باشد.

چنگلوایی با اشاره به اینكه در این مدت تخم مرغ بیشترین میزان رشد فرآورده های دامی درمیان سایر محصولات دامی را داشته است تصریح كرد: در سه ماهه نخست امسال یك هزار و 712 تن تخم مرغ در استان تولید شد كه تولید این محصول در همین مقطع زمانی در سال گذشته یك هزار و 395 تن بوده است كه نشانگر رشد 7/22 درصدی است.

رییس سازمان جهادكشاورزی خوزستان ابراز امیدواری كرد: در سال تولید ملی، حمایت از كار و سرمایه ایرانی، استان خوزستان بتواند بیش از پیش در خودكفایی و امنیت غذایی كشور ایفای نقش كند. /س
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.