به گزارش
باشگاه خبرنگاران سنندج/، سپری با اعلام این خبر گفت: 340 هزار قطعه بچه ماهی سرد آبی (قزل آلا) در مزارع و استخرهای دو منظوره روستاهای تابعه شهرستان سنندج رها سازی شدند که با رهاسازی این تعداد بچه ماهی پیش بینی می شود 120 تن گوشت ماهی توسط پرورش دهندگان استحصال و روانه بازار شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سنندج افزود: حدود 40 نفر در این رابطه به طور مستقیم مشغول به کار هستند.
وی افزایش تولید امسال نسبت به سال گذشته را 20 درصد عنوان کرد و گفت: این افزایش تولید ناشی از برگزاری دوره های آموزشی و ترویجی و تشویق کشاورزان به تولید جانبی در مزرعه است./ع