فربد عضو هيئت مديره انجمن لبني ايران در گفتگو با
خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران گفت: تلاش كارخانه هاي لبني بر اين است كه شرايط فعلي خود را حفظ كنند.
فربد با بيان اينكه كاهش توليد شير در كشور باعث شده تا ورودي هاي كارخانه هاي لبني كاهش پيدا كند، ادامه داد: در حال حاضر 20 درصد از توليدات لبني كاهش پيدا كرده است.
وي در پاسخ به اينكه آيا كيفيت محصولات لبني نيز كاهش پيدا كرده است گفت: كارخانه ها تاكنون كيفيت محصولات لبني خود را تغيير نداده اند.
عضوهيئت مديره انجمن لبني ايران اظهار داشت: مكانيزم قيمت گذاري دستوري باعث شده تا كارخانجات نسبت به افزايش كيفيت محصولات خود تلاش كنند.
وي در پايان خاطر نشان كرد: ضوابط قانوني قيمت گذاري بايد به گونه اي باشد كه كارخانجات متضرر نشوند./عب