قاسم جعفري دبير كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس، در گفتگو با
خبرنگار دانشگاه باشگاه خبرنگاران، درباره تعيين نماينده شوراي عالي انقلاب فرهنگي در هيات امناي دانشگاه آزاد اظهار داشت: اگر به فرآيند صحيحي كه قانون اساسي مشخص كرده عمل كنيم، ديگر بحث اشخاص مطرح نيست، بلكه مانند فرآيند انتخاب مسئولين مختلف اعم از نمايندگان مجلس، رئيس جمهور، خبرگان و شوراها توسط مردم، انتخاب نماينده شوراي انقلاب فرهنگي در هيات امناي دانشگاه آزاد نيز براساس يك جريان سالم صورت مي گيرد.
وي با اشاره به مباحث مطرح شده درباره انتخاب عبدالله جاسبي به عنوان نماينده شوراي انقلاب فرهنگي در هيات امناي دانشگاه آزاد، افزود: من زماني كه عضو هيات علمي دانشگاه آزاد بودم انتقادات زيادي نسبت به مديريت جاسبي داشتم زيرا فرآيند خوبي بر آن مديريت حاكم نبود، اما با وجودي كه اين انتقادات بر شيوه هاي كاري مديريت دانشگاه آزاد وارد بود و ايرادات آن بر سر جاي خود است، مي توان از تجربيات جاسبي در جاي ديگري استفاده كرد.
دبير كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس، تصريح كرد: شوراي عالي انقلاب فرهنگي حق دارد تا در يك فرآيند صحيح، شخص مورد نظر خود را انتخاب كند اما دخالت دادن تصميم گيري هاي سياسي و لابي گري هاي غير منطقي براي بازگشت و چرخش به گذشته اشتباه است.
وي با اشاره به اينكه در يك فرآيند صحيح انتخاب كبگانيان يا هر شخص ديگري، حق شوراي عالي انقلاب فرهنگي است، گفت: سوال اساسي اين است كه چرا برخي با وجود بركناري جاسبي از رياست دانشگاه آزاد، در تلاش براي برگرداندن دوباره او هستند و اين موضوع بايد مورد كنكاش قرار گيرد.
جعفري با تاكيد بر اينكه بحث مديريت دانشگاه آزاد با عضويت هيات امنا از لحاظ كار اجرائي بسيار متفاوت است، افزود: براي نمونه رهبر معظم انقلاب اسلامي در مورد يك شخصي گفته بودند كه وي در فلان مسئوليت نباشد، اما توضيح دادند اين به معناي عدم حضور او در جاهاي ديگر نيست، لذا وقتي ميگوئيم فلان شخص در مديريت نباشد، تعبير درستي نيست كه اصلا در هيچ جا حضور نيابد.
دبير كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس تصريح كرد: با توجه به تجربيات جاسبي در مديريت دانشگاه آزاد، مي توان از فكر او در جاي ديگري استفاده كرد و اين مطلب منافات زيادي ندارد اما اگر اين كار به معناي بازگشت به گذشته است و بركناري جاسبي با انگيزه خاصي صورت گرفته واكنون انگيزه اي براي با هم بودن آنها ايجاد شده، اين چرخشي غير منطقي و اشتباه است.
جعفري اظهار داشت: اگر كسي را از يك مديريت بر مي دارند، مي توان از تجربيات او در جاهاي ديگر استفاده كرد مانند نمايندگاني كه در 2، 3 دوره مجلس حضور داشتند و الان در مجلس نيستند اما معنايش اين نيست كه در هيچ كجا نباشند لذا جاسبي مي تواند در جاهاي ديگر حضور يابد.
گفتني است، شوراي عالي انقلاب فرهنگي، منصور كبكانيان را با 19 راي در مقابل 8 راي جاسبي ، به عنوان نماينده خود در هيات امناي دانشگاه آزاد پيشنهاد كرده است اما برخي از طيف هاي سياسي مرتبط با دانشگاه آزاد اين انتخاب را نپذيرفته و به دنبال بازگشت جاسبي به اين دانشگاه هستند.
/ش3