به گزارش
گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ دکتر نوید عطار، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: شكر و آب موجود در هندوانه که 92درصد آن را شامل می شود، با کاهش حالت تهوع خانم ها تا حد زیادی از كم شدن آب بدن آنها جلوگیری می كند.
دکتر نوید عطار با بیان اینکه مواد معدنی موجود در این میوه به جلوگیری از گرفتگی و انقباض عضلات شكم در سه ماه سوم بارداری كمك می كند، افزود: هندوانه حاوی مقدار زیادی از ماده لایكوبین است که این ماده مانع از ورم شدید بدن در طول بارداری می شود.
وی اظهار داشت: دانشمندان در طول تحقیقاتی كه از سال 2003 تاکنون انجام داده اند، دریافته اند هندوانه سرشار از ویتامین های A -C - B6 به علاوه پتاسیم و منیزیم است که خوردن آن برای قدرت بینایی نوزاد، مغز، سیستم عصبی و ایمنی بدن نوزاد می تواند مفید باشد و همچنین پتاسیم موجود در آن میزان آب را در خون و بافت های بدن خانم باردار به حالت موازنه در می آورد./ح