به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک یکی از شربت هایی که از قدیم در فصل گرما مورد مصرف قرار می گرفته شربت آبلیمو است پایه ی اصلی این شربت ، عصاره ی لیمو ترش است که با آب رقیق شده و همراه مقدار کمی قند وشکر مورد مصرف قرار می گیرد .
آب لیمو را به تنهایی نباید مصرف کرد زیرا آب لیموی رقیق شده روی مینای دندان تاثیر می گذارد و باعث تخریب آن می شود . بنابراین بهتر است چه در غذا و چه درسالاد حتما قبل از استفاده آب لیمو را رقیق کنید ، جالب است بدانید که شرب آب لیمو جلوی گرما زدگی و عطش را می گیرد و مصرف آن در ماه های گرم و مسافرت ها به خصوص مسافرت های دریایی بسیار مناسب است . شربت آبلیمو خواص متعددی دیگر ی هم دارد که عبارتند از ضدتصلب شرایین ، کاهش دهنده ی کلسترول خون ، ضد تب و کمبود ویتامین سی/س