سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پيشرفت علوم پزشكي، مزمن شدن بيماري ها را در پي دارد

استاد داروسازي گفت: در سال 2020 پیشرفت علوم پزشکی منجر به مزمن شدن بسیاری از بیماریهایی که در حال حاضر منجر به فوت میشوند خواهد شد .

دكتر عباس كبريايي زاده، استاد داروسازي با بيان اينكه محصولات بيوفارسوتيكال طي سالهاي 2000 تا 2011 رشدي بيش از دو برابر داروهاي معمول را تجربه خواهد كرد به خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت : از نظر قيمت نيز رشد قابل توجهي خواهد داشت .

وي ادامه داد : جمعیت جهان در سال 2005 6.5 میلیارد نفر بوده که 7.3% آنها (معادل 477.4 میلیون نفر) افراد با سن 65 سال و بالاتر بوده اند كه پیش بینی می شود در سال 2020 جمعیت جهان از مرز 7.6 میلیارد نفر بگذرد و 9.4% آن را افراد با سن 65 سال و بالاتر تشکیل خواهند داد.

وي تصريح كرد: یش بینی ها نشان می دهد تا سال 2020 درصد توزیع سنی جمعیت جهانی به وضعیت یکنواخت تری میرسد و برآیند همه تغییرات به سمت توزیع سنی متناسبتری پیش خواهد رفت.

دكتر كبريايي زاده با بيان اينكه در سال 2020 پیشرفت علوم پزشکی منجر به مزمن شدن بسیاری از بیماریهایی که در حال حاضر منجر به فوت میشوند خواهد شد که این افراد در طی حیات خود داروی بیشتری مصرف خواهند کرد، يادآور شد : این روند در حال حاضر نیز آغاز شده و  به عنوان مثال در کشورهای صنعتی از سال 1966 تا کنون تعداد افرادی که در اثر حملات قلبی فوت میشدند تا 50% کاهش داشته است، این افراد زنده میمانند و داروی بیشتری مصرف میکنند.

وي با اشاره به اينكه بازار جهانی دیابت در سال 2010، 32.7 بیلیون دلار بوده که بیشترین سهم آن را آنالوگ های انسولین داشته است اظهار كرد: تورم  برای داروهای برند از سال 2004 تا سال 2009برابر با2/9% در سال می باشد که سالیانه به این عدد 1% اضافه می گردد در حالی که تورم برای داروهای ژنریک در همن بازه زمانی 3/0% برآورد شده است و برخلاف داروهای برند در طی این سال ها این میزان ثابت مانده است ./ح
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.