به گزارش
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران؛ در جهان امروز به مقدار تولیدات کشاورزی بیشتر توجه می شود تا کیفیت آنها.
طعم دلپذیر محصولات کشاورزی مانند گوجه فرنگی در تولید انبوه آن از میان رفته است. مصرف کنندگان برای خرید محصولات خوش شکل بهای سنگینی را پرداخت می کنند.
یک کارشناس تغذیه می گوید: "مردم اغلب با چشمهایشان غذا می خورند. مثلا اگر به یک میوه نامتقارن نگاه کنند در ذهن خود می گویند طعم خوبی ندارد.
براساس پژوهش های انجام شده مردم از شکل گرد یا ظاهر متقارن محصولات کشاورزی بیشتر خوششان می آید، به منظور دستیابی به کمیت محصولات و تولید همزمان آنها باعث شده که به کیفیت این محصولات توجه نشود و در کل به ضرر سلامت افراد جامعه باشد./ح