سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شهرکرد /

سرشاخه کاری گردو سبب بالا بردن کیفیت محصول گردو می شود

سرشاخه کاری درختان گردو کیفیت محصول تولید شده را بالا می برد.


به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شهرکرد:
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه امسال 15 هکتار ازدرختان گردو استان سرشاخه کاری شد، پیش بینی کرد: در صورت تامین اعتبار این طرح به 30هکتار گسترش یابد.
منصوری افزود: باسرشاخه کاری قسمت هوایی درخت تعویض شده ودر سالهای آینده به محصول با کیفیت کمک خواهد کرد.
وی گفت:در استان پیوند به صورت اسکنه ای، شکمی و وصله ای انجام می شود .
منصوری زمان پیوند را اوایل مردادتا اوایل شهریور ماه به صورت شکمی واسفند ماه تا اوایل فروردین به صورت اسکنه ای بیان کرد.
وی از باغداران خواست ازکاشت نهال بذری برای ایجاد باغ گردو خودداری واز نهال پیوندی استفاده کنند./س
برچسب ها: سرشاخه کاری ، گردو ، کیفیت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.