سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مرگبارترین غذاهای دنیا +عکس

بعضي از لذيذترين ميوه‌ها يا غذاهاي جهان اگر با دقت کافي تهيه يا جويده نشود، مي‌تواند مرگبار باشد.

به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، يکي از لذت‌هاي سفر، تجربه غذاهاي تازه، ميوه‌ها و قارچ‌هاي ناشناخته است، اما بعضي از لذيذترين ميوه‌ها يا غذاهاي جهان اگر با دقت کافي تهيه يا جويده نشود، مي‌تواند مرگبار باشد و سفر شما را به کابوس بدل کند.

 
صدف خوراکي:
 
اگر از آن دسته آدم‌هايي هستيد که سلامت غذايي که ميل مي‌کنيد برايتان اهميت بسياري دارد، بهتر است براي هميشه دور صدف خوراکي خام را خط بکشيد. سازمان غذا داروي آمريکا (FDA) اين ماده غذايي را به دليل مسموميت‌هاي بسياري که تاکنون ايجاد کرده و تعداد قربانيان مصرف آن، يکي از مخاطره‌آميزترين غذاهاي روي زمين اعلام کرده است. در ميان ميکروارگانيسم‌هايي که مي‌توانند با مصرف صدف خام فرد را دچار مشکلات حاد در دستگاه گوارش کنند، نورو ويروس و ويبريو از اهميت بيشتري برخوردار است. به گزارش خراسان، نورو ويروس مي‌تواند عامل التهاب ويروسي معده و روده در فرد باشد و ويبريو که نمونه‌هايي از آن عامل وباست، فرد را دچار تب، شوک عفوني، ضايعات پوستي و در بعضي موارد حتي مبتلا به عفونت خوني مرگبار خواهد کرد.
 
 
 
آکي، جامائيکا:
 
خوردن بي‌موقع اين ميوه خوشمزه و مغذي که بومي جامائيکاست و به "مغز سبزيجات" معروف است، مي‌تواند سفر به اين کشور را به کابوس گردشگردان ناآگاه تبديل کند. آن ها کافي است تنها يک تکه از پوسته گلابي‌شکل اين گياه آفريقايي را پيش از رسيدن کامل آن بخورند تا دچار بيماري استفراغ جامائيکايي و تشنج شوند و مرگ به سراغ آن ها بيايد.

براي چشيدن اين ميوه مقوي بايد تا زمان رسيدن کامل آن يعني زماني که پوست آن به رنگ قرمز روشن دربيايد و بافت اسفنجي آن از دانه هاي سياه سمي داخل آن جدا شود، صبر کنيد. ميوه رسيده اين درخت زماني که از دانه‌هاي سمي آن جدا و جوشانده شود، همراه با ماهي نمک‌سودشده غذاي ملي مردم جامائيکا را تشکيل مي‌دهد.به گزارش خبرآنلاين ، ماده سمي درون اين ميوه هيپوگليسين است که در ميوه و دانه‌هاي سياه مياني آن وجود دارد. اين ماده پس از ورود به بدن به متيلن‌سيکلوپروپيل‌استيک‌اسيد يا MCPA تبديل مي‌شود که مي‌تواند عملکرد آنزيم‌هاي حياتي متعددي را مختل کند.

 
خوراک هشت‌پا، کره:
 
بازوي بچه هشت‌پاها چيزي نيست که در فهرست غذايي کشورهاي متعدد بتوانيد آن را پيدا کنيد، به ويژه اگر قرار باشد زنده‌زنده سرو شود! اين غذا که به صورت خام و همراه با روغن کنجد و دانه‌هاي آن در رستوران‌هاي کره عرضه مي‌شود و مشتريان بسياري دارد، مي‌تواند تهديدي جدي براي کساني باشد که به خوردن بازوهاي زنده‌اي که هنوز تقلا مي‌کنند علاقه مندند. بادکش‌هاي روي اين بازوها که هنوز مشغول مکش هستند، مي‌تواند به بخش‌هاي داخلي گلوي فرد بچسبد و او را خفه کند. بهترين راه براي اجتناب از خفه شدن به وسيله اين غذا 100 بار جويدن آن پيش از قورت دادن و البته با دهان پر حرف نزدن است!
 
 
کنسرو ماهي تن:
 
آلودگي آب به وسيله فاضلاب‌هاي صنعتي باعث شده است بيماري‌هاي ناشي از متيل‌جيوه مانند نارسايي هاي رشد در کودکان افزايش پيدا کند. به همين دليل است که فيله و کنسرو ماهي‌هايي مانند ماهي تن نيز به فهرست غذاهايي که نبايد خورده شود، به ويژه در منوي غذاي کودکان اضافه شده است. علاوه بر اين عوامل بيماري زايي مانند اسکومبروتروکسين که ناشي از شرايط نگهداري بد ماهي پس از صيد است، مي‌تواند مشکلات متعددي را براي مصرف‌کنندگان ايجاد کند. مسموميت با مصرف اين ماهي‌ها که بخش‌هايي از بافت آن ها فاسد شده به دليل توليد حجم بالايي از هيستامين که در بدن ماهي ايجاد شده است، اغلب با حساسيت غذايي به آن اشتباه گرفته مي‌شود. علايم اين مسموميت که دومين مسموميت بزرگ غذايي ناشي از مصرف آبزيان در سطح جهان است، مي‌تواند شامل سردرد، اسهال و حتي در مواردي از دست دادن بينايي باشد.
 
 
قارچ‌ها:
 
جست وجوي قارچ‌هاي خوراکي و چشيدن طعم خوب آن ها در توسکاني که مي‌تواند تعطيلات خوبي را براي گردشگران رقم بزند، گاهي بسيار خطرناک است و مي‌تواند به تشنج، توهم و حتي مرگ منتهي شود. اين قارچ‌ها که گونه‌هاي بسيار نزديک قارچ‌هاي خوراکي هستند و اغلب اسامي هشداردهنده‌اي مانند "کلاه مرگ" دارند، داراي ترکيبات توهم‌زا يا ترکيبات سمي هستند که مي‌توانند با ممانعت از عملکرد انتقال‌دهنده‌هاي عصبي مانند GABA يک تعطيلات خوب را (اگر فرد شانس زنده‌ماندن داشته باشد) به يکي از بدترين خاطرات زندگي او تبديل کنند. ساده‌ترين راه اجتناب از چنين اتفاقاتي اين است که دقيقا بدانيد داريد دنبال کدام قارچ مي‌گرديد!
 
 
 
بادبادک ماهي لذيذ ژاپني: Fugu
 
يکي از لذيذترين و گران‌قيمت‌ترين غذاهاي ژاپني است اما اگر با نهايت دقت و مهارت تهيه نشود مي‌تواند به شام آخر گردشگران و ژاپني‌هايي تبديل شود که شجاعت خوردن آن را داشته‌اند. اين ماهي با اين که توسط سرآشپزهايي که سال‌هاي سال مهارت دارند و از چاقوهايي فوق‌العاده تيز براي تميز کردن آن استفاده مي‌کنند تهيه مي شود، باز هم سالانه يک‌دوجين قرباني مي‌گيرد. رحم اين ماهي، کبد و روده‌هاي آن حاوي ماده سمي تترودوتوکسين است که حتي يک قطره از زهرابه آن هم کشنده است. اين سم اثر خود را با بي‌حس کردن زبان، اطراف دهان و ديگر بخش‌هاي بدن فرد آغاز مي کند و در نهايت با از کار انداختن شش‌ها به زندگي فرد پايان مي دهد. اگر مي‌خواهيد اين غذاي لذيذ ژاپني آخرين وعده غذايي نباشد که ميل مي‌کنيد، بهتر است رستوران‌هاي گران‌تري را براي صرف آن انتخاب کنيد يا به سراغ آشپزهاي باتجربه‌تري برويد.
 
برای مشاهده مجله شبانه اینجا کلیک کنید
برچسب ها: غذا ، مرگبار ، شبانه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۲:۵۶ ۰۳ دی ۱۳۹۶
جالب و عجیب بود!
jalil
۰۸:۳۸ ۱۰ تير ۱۳۹۱
خيلي عاليست