سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سهامداران در بلند مدت برندگان بازار هستند

مديرعامل کارگزاري آتيه اعلام کرد : با توجه به اينکه بخش قابل توجهي از شرکت هاي بورسي صادراتي هستند، افزايش نرخ ارز از سال گذشته باعث شده است اين گروه با سودآوري قابل توجهي مواجه شوند.

به گزارش سرويس اقتصادي باشگاه خبرنگاران و به نقل از پايگاه اطلاع رساني بازار سرمايه (سنا) ،حميدرضا دانش کاظمي درباره عملکرد صنايع بورسي گفت: هر چند در برخي شرکت ها نگراني هايي براي کاهش نرخ هاي جهاني و بحران اقتصادي در اروپا وجود داشت ، اما با توجه به افزايش نرخ ارز شرايط اکثر شرکت هاي بورسي خوب است.
مديرعامل کارگزاري آتيه پيش بيني کرد شرکت ها گزارش هاي سه ماه خوبي را منتشر خواهند کرد.
اين کارشناس بازار سرمايه ، اجراي فاز دوم هدفمندي يارانه ها را يکي ديگر از عوامل بهبود سودآوري شرکت ها درسال جاري دانست و گفت: با توجه به اجرايي نشدن گام دوم هدفمندي يارانه ها ، ريسک افزايش بهاي تمام شده براي شرکت هاي انرژي بر رفع شده که اين موضوع از اتفاق هاي مثبت اين گروه ها بوده است.
وي ادامه داد : علاوه بر رفع نگراني براي آزادسازي قيمت ها و جهش بهاي تمام شده، شرکت هاي صادراتي نيز با توجه به افزايش نرخ ارز شرايط خوبي دارند و از اين محل سود مناسبي را شناسايي کرده اند.
مدير عامل کارگزاري آتيه به سرمايه گذاران توصيه کرد با نگاه بلند مدت وارد بازار سرمايه شوند زير اين بازار هميشه در بلند مدت سود خوبي را نصيب سهامدارانش کرده است.
اين کارشناس بازار سرمايه با شاره به رسيدن قيمت سهام به کف گفت: اين روزها بهترين زمان براي سرمايه گذاران بلندمدت است تا سود خوبي را کسب کنند./عب
برچسب ها: بورس ، سهام ، سرمایه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.