سایر زبان ها

صفحه نخست

انتخابات

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قزوین/ فرمانده پلیس راه کشور؛

استان‌هاي پرتصادف کشور اعلام شدند

قزوین جزء استان‌های پرتصادف اتوبوس‌ و مینی‌بوس‌کشور

به گزار ش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قزوين سرهنگ مهماندارفرمانده پلیس راه کشور از تجزيه و تحليل تصادفات در کشور خبر داد و گفت: بر اين اساس باتوجه به فراواني و نوع تصادفات، طرح‌هاي ويژه‌اي به صورت هفتگي در جاده‌هاي کشور به مرحله اجرا گذاشته مي‌شود از سوي ديگر با توجه به نوع تخلف در استان‌ها نيز طرح‌هاي ويژه پليس راه به صورت استاني تشديد خواهد شد.


فرمانده پليس راه کشور از اجراي طرح‌هاي استاني برخورد با تخلفات به تناسب بيشترين فراواني رخداد حوادث و تخلفات رانندگي از فردا چهارشنبه در سراسر کشور خبر داد.

سرهنگ محمدرضا مهماندار با اشاره به آغاز سفرهاي تابستاني گفت: بر اين اساس حدود 10 هزار نفر نيروي عملياتي پليس راه در قالب 2500 تيم در جاده‌هاي کشور نسبت به کنترل ترافيک و برخورد با تخلفات رانندگي اقدام مي‌کنند.

وي از برخورد با هفت تخلف عمده در جاده‌هاي کشور برابر اعلام قبلي خبر داد و گفت: بر اين اساس برخورد با سرعت غيرمجاز، سبقت غيرمجاز و تجاوز به چپ و راست، عدم استفاده از کمربند و کلاه ايمني، حرکات مارپيچ، حرکت با دنده عقب در بزرگراه‌ها و آزادراه‌ها و استفدذه از تلفن همراه در حين رانندگي به طور ويژه مورد برخورد قرار مي‌گيرد.

وي به جدول جرايم رانندگي اشاره کرد و گفت: بر اين اساس جريمه سرعت غيرمجاز با توجه به ميزان سرعت از 40 تا 100 هزار تومان و ده نمره منفي براي رانندگان شخصي، سبقت غيرمجاز و تجاوز به چپ 100 هزار تومان با پنج نمره منفي، حرکت با دنده عقب در بزرگراه‌ها و آزادراه‌ها 100 هزار تومان با پنج نمره منفي، انجام حرکات مارپيچ 100 هزار تومان با سه نمره منفي، صحبت با تلفن همراه در سرعت‌هاي بيش از 60 کيلومتر در ساعت 50 هزار تومان با سه نمره منفي و عدم استفاده از کمربند ايمني براي تمامي سرنشينان و يا کلاه ايمني براي راکب و ترک نشين آن در جاده‌هاي کشور 30 هزار تومان جريمه به همراه دارد.

مهماندار از تجزيه و تحليل تصادفات در کشور خبر داد و گفت: بر اين اساس باتوجه به فراواني و نوع تصادفات، طرح‌هاي ويژه‌اي به صورت هفتگي در جاده‌هاي کشور به مرحله اجرا گذاشته مي‌شود از سوي ديگر با توجه به نوع تخلف در استان‌ها نيز طرح‌هاي ويژه پليس راه به صورت استاني تشديد خواهد شد.

به گفته وي از ابتداي هفته جاري طرح تشديد برخورد با تخلفات ناوگان حمل بار و مسافر به مرحله اجرا گذاشته شده است که بر اين اساس کنترل نمره منفي اين رانندگان، انجام تست مواد مخدر، الکل و روان گردان‌ها، برخورد با تخلفات حادثه‌ساز، کنترل دقيق ساعات مجاز رانندگي و کنترل استفاده از کمربند ايمني براي راننده و تمامي مسافران اين ناوگان انجام مي‌شود.

فرمانده پليس راه کشور به بيشترين تصادفات اتوبوس‌ها و ميني‌بوس‌ها در سه ماهه نخست امسال در جاده‌هاي کشور اشاره کرد و گفت: بر اين اساس به ترتيب استان‌هاي البرز ، شرق استان تهران، زنجان، لرستان و قزوين بيشترين تصادفات اين ناوگان را به خود اختصاص داده‌اند. از سوي ديگر بيشترين درصد تصادفات فوتي و جرحي در سه ماهه اول امسال براي موتورسيکلت‌ها در استان‌هاي گلستان با 56 درصد، گيلان 50 درصد، بوشهر 43 درصد، خراسان رضوي 40 درصد و خراسان شمالي 36 درصد رخ داده است.

وي به تصادفات فوتي و جرحي ناوگان حمل بار اشاره کرد و گفت: بيش‌ترين تصادفات فوتي و جرحي کاميون‌ها، تريلرها و کاميونت‌ها در سه ماهه نخست امسال به ترتيب در شرق استان تهران، غرب استان تهران، يزد، هرمزگان و خوزستان رخ داده است.

مهماندار با اشاره به اينکه استان‌هاي سمنان، خراسان جنوبي، سيستان و بلوچستان، يزد و ايلام داراي بيشترين تصادفات از شکل واژگوني بوده‌اند گفت: بيشترين علت واژگوني خستگي و خواب آلودگي و عدم توجه به جلو است که بر اين اساس آمارها نشان مي‌دهد حدود 30 درصد تصادفات فوتي و جرحي در کشور از نوع واژگوني است لذا پليس راه کشور براي اين استان‌ها طرح‌هاي ويژه‌اي را به مرحله اجرا خواهد گذاشت.

فرمانده پليس راه کشور يکي از عوامل اصلي تصادفات فوتي و جرحي در کشور را انحراف و تجاوز به چپ عنوان کرد و گفت: آمارها نشان مي دهد در سه ماهه نخست سال جاري استان‌هاي کهگيلويه و بويراحمد، کردستان، خوزستان، ايلام و مازندران بيشترين تصادفات ناشي از انحراف و تجاوز به چپ را به خود اختصاص داده‌اند. از سوي ديگر بيشترين تصادفات فوتي و جرحي نيز در راه‌هاي روستايي استان‌هاي خراسان جنوبي، کرمان، آذربايجان غربي و اصفهان به وقوع پيوسته است.

وي به تصادفات عابران پياده اشاره کرد و گفت: متاسفانه آمارها نشان مي‌دهد استان‌هاي گيلان، گلستان، آذربايجان غربي، مازندران و آذربايجان شرقي در سه ماهه نخنست امسال بيشترين تصادفات عابران پياده را در راه‌هاي خود داشتند که بر اين اساس پليس راه کشور تدابير ويژه‌اي را براي اين استان‌ها اتخاذ کرده است.

مهماندار حداقل فاصله مجاز براي رانندگي در جاده‌ها را حدود 100 متر عنوان کرد و گفت: در عين حال به رانندگان توصيه مي‌کنيم حتما ضمن رعايت اين فاصله در هنگام رانندگي به جلو توجه کامل داشته باشند.

وي از برخورد با رانندگان ناوگان مسافربري که تخلفات حادثه ساز داشته، از موسيقي غير مجاز استفاده کرده و براي فريضه نماز خودرو را متوقف نمي‌کنند در طرح تابستانه خبر داد و گفت:‌بر اين اساس مسافران در صورت مشاهده هرگونه تخلف در اين زمينه مي‌توانند ضمن اعلام به اولين پاسگاه پليس راه مسير با شماره تلفن 88255555 نيز تماس بگيرند.

فرمانده پليس راه کشور در خصوص مدارک مورد نياز براي تردد در جاده‌هاي کشور گفت: همراه داشتن بيمه نامه شخص ثالث، برگه معاينه فني، کارت وسيله نقليه و گواهينامه معتبر نيز چهار مدرک مورد نياز براي رانندگان است و قطعا پليس برابر وظايف قانوني خود در صورتي که خودرو فاقد بيمه نامه شخص ثالث يا برگه معاينه فني معتبر باشد خودرو را تا اخذ اين دو مدرک متوقف مي‌کند./س

برچسب ها: پرتصادف ، قزوین ، محور
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.