یک کارشناس مبارزه با بیماری های شبکه بهداشت هشدار داد: برخلاف تصور عمومی، آب چاه، رودخانه ها و چشمه هایی که ظاهر شفاف دارند، به دلیل داشتن میکروب و انگل، برای نوشیدن مناسب نبوده و خطر ابتلا به این عفونت را تشدید می کنند.
رده و سپس با آب ساده بشوئید.
عابد توفیقیا ن در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج توصیه کرد: برای جلوگیری از این بیماری، مواد غذایی را قبل از استفاده حتما گرم کنید، میوه و سبزیجات را ابتدا با مایع مخصوص سبزی شور و چندقطره مایع ظرفشویی ضدعفونی کنند./س