سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز/ دانش نامه/علمي

نقش موثرخوردن کشمش در جلوگیری از پوکی استخوان

کشمش دارای خاصیت آنتی اکسیدانی است و از تخریب سلولی جلوگیری می کند و برای سلامت استخوانها و جلوگیری از پوکی استخوان نقش مهمی را بر عهده دارد، به همین دلیل مصرف آن برای زنان قبل از یائسگی بسیار مفید است.

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبريز، بر اساس تحقیقات به دست آمده ، انگور خشک شده که همه به نام کشمش می شناسند، قرنها پیش به وجود آمده است.

کشمش در ایران و مصر در دو هزار سال قبل از میلاد تولید شده بود. کشمش میوه خشک مغذی است و مانند دیگر خشکبارها در تمام سال یافت می شود.

غذایی پر انرژی، کم چرب و کم سدیم است. بنابراین برای افرادی که رژیمهای کم سدیم را باید رعایت کنند، خوردن کشمش بسیار مفید است.

کشمش منبع خوب ویتامین D و هورمون استروژن است و کشمش با وجود آنکه شیرین و چسبناک است، بر دندان اثر مخربی ندارد و باعث خرابی دندان نمی شود، حتی می توان گفت این میوه خشک از فساد دندان جلوگیری می کند.

کشمش برای سلامت دندان و لثه بسیار مفید است. تحقیقات نشان داده کشمش منبع خوب ویتامینها و عناصر مغذی بدن است. عناصر و ویتامینهایی همچون آهن، پتاسیم، کلسیم و ویتامین B در کشمش موجود است. کشمش محتوی مقدار زیادی آهن است. 600 گرم کشمش، 90 درصد آهن مورد نیاز روزانه بدن را تامین می کند. 100 گرم کشمش در حدود 88/1 میلیگرم آهن دارد، در حالیکه 100 گرم گوشت گاو بین دو تا چهار میلیگرم آهن دارد.

کشمش منبع خوب فیبر و آنتی اکسیدان و همچنین منبع خوب انرژی است. فیبر باعث جلوگیری از سرطان کولون، کمک به جلوگیری از رشد غیرمعمول سلولها، بیماریها و همچنین کنترل قند خون می شود.

کشمش را به گوشت اضافه کنید تا مقدار چربی غذا را کم و مقدار فیبر و آهن را افزایش و مقدار سدیم را کاهش دهد. کشمش دارای آنتی اکسیدان است که از پیری و بیماریهای حاصل از آن می کاهد و همچنین از سرطان جلوگیری می کند. کشمش میزان LDL یا کلسترول بدن را کم می کند و باعث کاهش بیماری قلبی می شود.

 اگر به مدت چهار هفته هر روز کشمش مصرف کنید، آنتی اکسیدان در خون افزایش و کلسترول بدن (LDL ) کاهش می یابد. این میوه خشک باعث عملکرد صحیح رگهای بدن و کاهش استرس می شود.

کشمش برای درمان بی نظمی معده و یبوست مصرف می شود. برای جلوگیری از این ناخوشیها می توانید پنج تا شش عدد کشمش را خیس کنید و بعد از چند ساعت، آب آن را بنوشید.

ورزشکارانی که قبل و در حین ورزش حدود یک فنجان کشمش مصرف می کنند، بهتر از بقیه سلولهای بدن را از آسیب حفظ می کنند. کشمش به علت داشتن قند فروکتوز، دارای خاصیت مصرف سریع انرژی و کاهش وزن نیز هست. این میوه خشک مانند هویج برای سلامتی چشم نیز خوب است و باعث تقویت اعصاب می شود.

کشمش سستی و رخوت را از بدن دور می کند، با خوردن آن غضب را از خود دور کنید. کشمش موجب از بین رفتن آب اضافی بدن می شود و دهان را خوشبو می کند. کشمش اسپاسم یا گرفتگی عضلانی را کم می کند. پس از همین حالا کشمش را به ماست یا سالاد خود اضافه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. /س
برچسب ها: کشمش ، پوکی ، استخوان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.