وي افزود: طي مشاهداتم در آييننامههاي قبلي برگزاري كرسيهاي آزادانديشي، بحث كميته انضباطي در آن مطرح شده بود و همين علتي براي محقق نشدن كرسيهاي آزادانديشي در دانشگاه ها است.
کارآموز تصريح كرد: آييننامه برگزاري كرسيها هنوز به اندازه كافي امنيت را براي مخالفان و كساني كه شبهه دارند، ايجاد نكرده است تا بتوانند شبهه خود را مطرح کرده و ابراز تمايل براي كرسيهاي آزادانديش داشته باشند.
مسئول بسيج دانشگاه تربيت مدرس علت ديگر را نبودن منتقد برشمرد و گفت: در دانشگاه تربيت مدرس كرسيهاي بسياري برگزار كردهايم اما مشكلي كه با آن مواجه بوديم نبودن منتقد كافي در مباحث و ضمن اينكه مسئولين دانشگاه با محافظه كاري نسبت به اين امر اقدام ميكنند.
وي علت محقق نشدن كرسيهاي آزاد انديشي موفق را اينگونه بيان كرد: جنبش دانشجويي در اين زمينه فعاليت شاياني داشته اما به دليل عدم همكاري مسئولان به نتيجه مطلوب خود نرسيده است؛ مثلا در مباحث مناظرات، متاسفانه مجوز و همكاري لازم با جنبشهاي دانشجويي داده نميشود.
کارآموز در پايان خاطرنشان كرد: جنبشهاي دانشجويي قطعا در انتخابات رياست جمهوري آتي به دور از گرايشهاي سياسي حق را تبيين کرده و فعاليت خود را در اين زمينه اثبات ميكنند
/ش3