به گزارش خبرنگاراجتماعی باشگاه
خبرنگاران، "محمود عسکری آزاد" با بيان اينكه با اجراي اين پروژه از تبعات ناشي از بقاياي سموم در محصولات كشاورزي جلوگيري مي شود ،گفت:
استاندارد سازي كيفي محصولات كشاورزي و غذايي عرضه شده، عوامل آسيب زا و
خطرناك در این محصولات از اهداف اجراي آن بشمار مي رود.
وی افزود: مطالعه پيامدهاي زيست محيطي اجتماعي و اقتصادي ارائه
شده محصولات توزيع شده در ميادين ميوه و تره بار، از جمله موارد پراهمی در
این طرح مطالعاتی است.
رئیس مرکز مطالعات و برنامهریزی شهر تهران يادآور شد: این تحقیق طبق برنامه زمان بندي ظرف مدت 8 ماه و با
ارائه نتایجی همچون شناسايي خلاء ها و نواقص ساختاري در بهبود وضعيت كنترل
كيفيت محصولات كشاورزي، معرفي روش هاي نوين و تحليل هزينه فايده بكارگيري
تكنولوژي ها، شناخت عوامل آسيبزا و موثر بر محصولات توزيع شده ميادين ،
ارائه الگو و راه هاي كنترل بر كيفيت محصولات عرضه شده در ميادين تره بار،
آگاه سازي عرضه كنندگان و مصرف كنندگان محصولات كشاورزي و غذايي از نحوه
مصرف و خطرات ناشي از مصرف بي رويه توليدات و محصولات كشاورزي ، و نهایتا
ارائه دستورالعمل كنترل استاندارد كيفيت محصولات در ميادين ميوه و تره بار
به پايان می رسد./ف