سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

با خوراکي هاي شادي آور آشنا شويد

بي شک خوراکي ها و غذاهاي مختلف مي توانند بر حالت و احساسات افراد تاثير زيادي داشته باشند، زيرا خوردني ها بر توليد هورمون هايي چون سروتونين، اندروفين، دوپامين و ساير هورمون هاي مرتبط با اعصاب تاثيرگذار هستند.

به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران ، بنابراين، اگر مي بينيد که در طول روز حال و احساس خوشي نداريد، اين خوراکي ها مي تواند حال شما را بهتر کرده و به شما احساس شادي ببخشد:
 
1-شکلات
 
اين خوراکي خوشمزه، سطح اندروفين يعني هورمون هاي شادي بخش طبيعي مغز را افزايش داده و شما را شاد مي کند.
 
 
 
2- پروتئين ها
 
شما مي توانيد از اين نظر روي خوراکي هاي حاوي پروتئين حساب کنيد، زيرا پروتئين ها حاوي آمينواسيدهاي خاصي هستند که به بالابردن سطح انرژي و هوشياري، کمک شاياني مي کند.
 
بنابراين، مي توانيد با انتخاب غذاهاي سرشار از پروتئين مانند ماهي، گوشت قرمز، گوشت مرغ، حبوبات و شير، احساس بسيار بهتري پيدا کنيد.
 
 
 
3- خوراکي هاي حاوي کربوهيدرات
 
خوراکي هايي مانند نان گندم، برنج، حبوبات و ميوه هايي چون موز، گلابي و سيب، سرشار از کربوهيدرات هاي هستند که عامل اصلي توليد هورمون هاي شادي آور در مغز است.
 
تحقيقات نشان مي دهد که در رژيم غذايي افراد افسرده، ميزان کربوهيدرات پائيني وجود دارد.
 
 
 
4- کافئين
 
علي رغم اثرات نامطلوب ثابت شده اين ماده، مقدار کم کافئين مي تواند مانند يک داروي قوي ضد افسردگي عمل کند. همچنين اثر خود را بدون تغيير مقدار مصرف روزانه آن که حتما بايد مقدار کمي باشد،حفظ مي کند.
 
مطالعات نشان داده که مصرف يک يا دو فنجان چاي يا قهوه در روز، مجاز و بي ضرر است.
 
اما بايد به خاطر داشت که مصرف بيش از اندازه خوراکي هاي کافئين دار مي تواند باعث سردرد، ضعف اعصاب، حساسيت و عصبانيت شود.
 
 
 
5- خوراکي هاي خوش طعم و خوشمزه
 
خوردن خوراکي هاي خوشمزه، توليد مواد شيميايي شادي آور را در مغز افزايش داده و دقيقا مانند مخدرهاي شادي آور عمل مي کند، با اين تفاوت که اثر موقت و سوء آنها را ندارد.
 
پس هرآنچه را دوست داريد و طعم آن را مي پسنديد، بخوريد اما به اندازه!
 
 
 
6- تخم مرغ
 
در رژيم غذايي بسياري از افراد، جاي خالي ويتامين ب_ کمپلکس تحت عنوان کولين به چشم مي خورد.
 
کولين در واقع در غذاهايي با کلسترول بالا مانند زرده تخم مرغ و جگر به ميزان زيادي وجود دارد.
 
فقدان اين ماده در رژيم غذايي، باعث اختلال در حافظه و تمرکز و در نتيجه عصبانيت و کج خلقي مي شود. بنابراين تخم مرغ و مخصوصا زرده آن را در رژيم غذايي خود قرار دهيد.
 
 
 
7- اسيد فوليک
 
رابطه مستقيمي بين ميزان اسيد فوليک بدن و افسردگي وجود دارد.
 
اگر احساس ناراحتي مي کنيد، يک ليوان آب پرتقال گرفته و بنوشيد. مرکبات و اسفناج حاوي مقدار زيادي اسيد فوليک هستند.
 
 
 
8- مواد حاوي سلنيوم
 
با استفاده روزانه از مواد غذايي مانند غلات، ماهي و دانه هاي روغني مي توانيد سطح اين ماده معدني را که رابطه مستقيمي با افسردگي، احساس غم و ناراحتي دارد، به ميزان متعادل و مورد نياز بدن خود رسانده و بيش از پيش احساس شادي نماييد.

برچسب ها: خوراکی ، شادی ، خوردن ، اعصاب
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.