اسکندری در گفتگو با
خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: این استان بعد از مازندران، فارس، آذربایجان غربی در رتبه چهارم تولیدات باغی کشور جای دارد.
وی
تصریح کرد: 110 هزار هکتار باغ میوه در استان وجود دارد که از این مقدار
بیش از 85 درصد بالغ و بارآور بوده
و حدود 15 درصد باقیمانده، باغ های جدید
و تازه تشکیل هستند.
اسکندری
ادامه داد: در این استان اکثر میوه های مناطق معتدله مانند سیب، زردآلو،
گلابی، آلو، گوجه، هلو، شلیل، آلبالو، گیلاس، توت و بادام تولید می شود.
مدیر
باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: حتّی بعضی از میوه
های حاشیه مناطق معتدله نظیر انجیر و انار نیز در استان مورد کشت و کار
قرار گرفته و محصولات مناسبی هم تولید
می شود.
اسکندری
تاکید کرد: اهمیّت میزان تولید در واحد سطح را باید از عوامل تاثیرگذار در
تولید محصولات مختلفی در استان با جایگاه های مختلفی در سطح کشور قلمداد
کنیم./س