به گزارش خبرنگار باشگاه خبرگاران قم وی تحصیلات مقدماتی خود را در مدرسه دانگی آغاز کرد و در مدرسه پامنار و سپس در مدرسه فخریه (مروی) ادامه داد.
علاّمه تهرانی در سال 1315 قمری به نجف رفت و نزد اساتیدی همچون، حاج میرزاحسین نوری، شیخ محمدطه نجف، سیدمرتضی کشمیری، حاج میرزاحسین میرزاخلیل، آخوند ملامحمّدکاظم خراسانی، سیداحمد حائری تهرانی، میرزا محمدعلی چهاردهی، سید محمدکاظم یزدی و شیخالشریعة اصفهانی به کسب دانش پرداخت.
آثار قلمی شیخ آقا بزرگ را تا هشتاد جلد میتوان شمرد، که مهمترین آثار وی "الذریعه الی تصانیف الشیعه" تاریخ ادبیات تشیع در 14 قرن در بیست و شش جلد و "طبقات اعلام الشیعه" در یازده جلد است.
مرحوم شیخ آقابزرگ تهرانی پس از سالها تحقیق و تدوین در 13 ذیالحجّه سال 1389 قمری، در کربلای معلی از دنیا رفت و در نجف اشرف در خانه مسکونی خودش که بعدها قسمتی از کتابخانه موقوفه او شد، به خاک سپرده شد.یک جلد کتاب شیخ آقا بزرگ تهرانی امروز با حضورآیت ا... صافی گلپایگانی رونمایی شد .
این کتاب به همت موسسه کتاب شناسی شیعه گردآوری و چاپ شده که آثار پراکنده ، نامه ها و مکتوبات چاپ نشده ، حاشیه ها ، زندگی نامه ، سفر نامه حج ، اسناد و تصاویر علامه شیخ آقا بزرگ تهرانی را شامل می شود .در این کتاب مقالات بزرگان شیعه و نیز برخی اشعار عربی و فارسی درباره آقا بزرگ تهرانی آمده است و این کتاب مقدمه ای برتدوین دانشنامه بزرگ آثار و بزرگان شیعه به شمار می رود ./س