سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بجنورد/

اسيدهاي گياهي گوجه سبز به کاهش چربي خون کمک مي کند

گوجه سبز به دليل داشتن اسيدهاي گياهي مي تواند به کاهش چربي هاي مضر خون کمک کند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد کارشناس بهبود تغذيه دانشگاه علوم پزشکي خراسان شمالي با بيان اين مطلب گفت : گوجه سبز ميوه نارس نوعي آلو است که مصرف آن در فصل بهار بسيار رواج دارد و لذت بخش است ولي به دليل داشتن ويتامينc براي مبتلايان به روماتيسم و نقرس بايد به طور متعادل مصرف شود.

 نسرين عليزاده  افزود: مصرف اين ميوه اسيدي براي افرادي که ميزان اسيد معده آن ها بالاست، مناسب نيست و خوردن آن به همراه نمک مي تواند به کاهش اسيديته ميوه کمک کند.

وي خاطر نشان کرد : طبع گوجه سبز سرد است و زياده روي در مصرف آن براي کساني که سرد مزاج هستند مي تواند مشکل ساز شود و با وجود خاصيت مسهل بودن و کمک به عمل گوارش غذا، اين ميوه نارس در افرادي که معده حساسی دارند و به ويژه کودکان منجر به سوء هاضمه مي شود.

وي تاکيد کرد : اين ميوه به دليل سم پاشي شدن بسيار آلوده است ضمن اين که امکان جذب آلودگي هاي محيطي به آن نيز وجود دارد و بايد همانند سبزي ها و ميوه هاي ديگر قبل از مصرف به خوبي آن را شستشو داد./س

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.