مهندس علی حیدری در گفتگو با
خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج ، افزود: این سهمیه که به نوعی تعهد هر استان و هر سازمان برای ایجاد فرصتهای شغلی است با توجه به شرایط اقتصادی و جمعیتی استان در نظر گرفته شده است.
حیدری با بیان اینکه، تعهد ایجاد اشتغال به معنای استخدام در دستگاههای دولتی نیست گفت: سازمانها و نهادها و شرکتهای دولتی در این طرح فقط زمینههای ایجاد فرصتهای شغلی را مهیا میکنند.
وی افزود: بیشترین تعهد ایجاد شغل برای شهرستان بویراحمد در نظر گرفته شده است که چهار هزار و 863 شغل تا پایان امسال است.
حیدری، رتبههای بعدی تعهد ایجاد شغل را در شهرستانهای گچساران با سه هزار و 343 شغل و کهگیلویه با سه هزار و 309 شغل اعلام کرد.
وی این سهمیه را در شهرستانهای دنا یک هزار و 72 شغل، بهمئی یک هزار و 14 شغل، باشت 718 شغل و چرام 697 شغل برشمرد.
حیدری تصریح کرد: این فرصتهای شغلی باید در قالب طرحهای مختلف خدماتی، تولیدی و کشاورزی ایجاد شود که چگونگی ایجاد این مشاغل با توجه به وظایف هر سازمان متفاوت است.
به گفته حیدری، با برنامهریزیهای صورت گرفته، کمیته امداد امام خمینی(ره) میبایست در سال جاری از طریق پرداخت تسهیلات و سایر روشها چهار هزار و 500 شغل ایجاد کند.
وی عنوان کرد: سازمان جهاد کشاورزی نیز متعهد شده است که برای دو هزار و 500 نفر و با اجرای طرحهای کشاورزی، دامداری و شیلات شغل ایجاد کند.
وی افزود: سایر سازمانها و نهادها نیز متناسب با رسالت و وظیفه سازمانی که برعهده دارند ملزم به ایجاد شغل شدهاند.
حیدری بیان کرد: تمام ظرفیتهای خالی در استان برای ایجاد اشتغال باید شناسایی شوند و مسئولان استان بحث اشتغال را در اولویت برنامههای کاری قرار دهند. /س