سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

یاسوج /

بيرون از يخچال، بهترين محيط براي رشد ميكروب در غذاها است

متخصص بیماری های عفونی دانشگاه علوم پزشكي ياسوج گفت: اساس رشد میکروب‌ها در غذاهایی است که خارج از یخچال نگهداری می شوند و میوه های نشسته و خاک نیز از دیگر عوامل رشد میکروب‌ها محسوب می شوند.

دکتر عبدالعلی کیانی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج  افزود: باکتری، علت اصلی بروز اسهال در فصول گرم سال است که موجب ایجاد عفونت‌های روده‌ای می شود.
وي با اشاره به شیوع بیماری های روده ای در فصل گرما، گفت: اسهال از مهم‌ترین بیماری های روده‌ای است که در این فصول افزایش می یابد.
 کیانی اضافه کرد: رعایت نکات بهداشت فردی، استفاده نکردن از غذاهایی که در خارج از یخچال نگهداری می شوند و مصرف آب آشامیدنی سالم از مهم‌ترین راه های پیشگیری از اسهال است.
وی ابراز کرد: اگر بايد از غذاهایی استفاده كنند که در یخچال نگهداری می شوند، قبل از خوردن، آن ها را گرم کرده و حرارت دهید. /س

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.