سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید ماده رنگی خوراکی طبیعی

ماده رنگی خوراکی طبیعی جایگزین مواد شیمیایی برای صنایع غذایی توسط پژوهشگر کشورمان تولید شد.

مهدی صادقی پور مروی مبتکر ماده رنگی خوراکی طبیعی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: استفاده طولانی مدت از مواد افزودنی رنگی اثرات سویی بر بدن دارد. این ماده ای که تولید کردیم فاقد بو و مزه بوده و با داشتن رنگ زرد اثر سویی بر بدن ندارد.
 
وی گفت: در فرآیند تولید آن، پس از جمع آوری اجزای گیاه مورد نظر و خشک کردن و آسیاب آن را در حلال آبی حل و فیلتر می کنیم.
این مبتکر تصریح کرد: کاهش اثرات منفی زیست محیطی ناشی از مصرف مواد رنگی شیمیایی، سازگاری گیاه مورد نظر، با شرایط اقلیمی و خاک کشورمان، عدم استفاده از مواد شیمیایی از ویژگی های این ماده رنگی خوراکی طبیعی است./عط
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.