سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

یاسوج /

باز کردن یخ گوشت در دمای محیط، روش صحیحی نیست

کارشناس موادغذايي دانشگاه علوم پزشكي ياسوج با تأکید براینکه باز کردن یخ گوشت در دمای اتاق روش صحیحی نیست، ابراز کرد: باید گوشت را درون یخچال گذاشت و یا در مایکروویو و با باد سرد یخ آن را باز کرد، و یا اینکه در نهایت آن را زیر آب سرد گرفت.

خاتون برسیاه در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران  یاسوج افزود: اگر برای باز شدن یخ گوشت موارد ذکر شده، رعایت نشد و یخ گوشت در دمای محیط باز شد باید بلافاصله آن را مصرف کرد . /س
 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.