سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

امروز، برج ميلاد جهاني مي‌شود

بیست‌ونهمین دوره مسابقات بین‌ا‌لمللی قرآن کریم، امروز با حضور رییس جمهور در مرکز همایش‌های بین‌المللی برج میلاد كار خود را آغاز مي‌كند.

به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، برج ميلاد در بیست‌ونهمین مسابقات بین‌المللی قرآن کریم كه عصر امروز یکشنبه 28 خردادماه آغاز مي‌شود ميزبان قاريان و حافظان 65 كشور ايلامي و غير اسلامي است.

در اين دوره از مسابقات، قاريان و حافظان قرآن از 65 کشور اسلامی و غیراسلامی از جمله فرانسه، انگلستان، روسیه، چین، دانمارک، نروژ، مالزی و امارات در بخش‌هاي مختلف حفظ و قرآئت كلام‌الله مجيد با هم رقابت مي‌كنند.

14 داور ممتاز بین‌المللی براي ارزيابي سطح كيفي فعاليت‌هاي قرآني قاريان و حافظان كلام وحي به اين مسابقات دعوت شده‌اند. از اين ميان، 9 داور از کشور‌های مصر، مالزی، الجزایر، اندونزی، سوریه، عراق، ترکیه و لبنان خواهند بود و «عباس امام جمعه»، «حسین سعیدیان»، «سیدجواد سادات فاطمی»، «غلامرضا شاه‌میوه» و «حجت‌الاسلام و المسلمین درایتی»، پنج داور ایرانی این مسابقات خواهند بود.

بیست‌ونهمین مسابقات بین‌المللی قرآن کریم، از ساعت 17 امروز (28 خرداد‌ماه) در مرکز همایش‌های بین‌المللی برج میلاد افتتاحيه مي‌شود.

اين رقابت‌ها در سه رشته حفظ، قرائت و مقاله نویسی در تاریخ‌های مذکور، در سالن همایش‌های بین‌المللی برج میلاد برگزار می‌شود و شرکت در آن برای عموم علاقه‌مندان آزاد است.

پخش زنده مسابقات بین‌المللی قرآن کریم ایران در سراسر جهان

بیست و نهمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم به صورت زنده از شبکه جهانی قرآن و معارف سیما پخش می‌شود.

بنا بر این گزارش، جدول پخش زنده این مسابقات از شبکه جهانی قرآن و معارف به این شرح است:

مراسم افتتاحیه یکشنبه 28 خرداد ساعت 17:30 لغایت 19:30

روز آغاز مسابقات، دوشنبه 29 خرداد ساعت 17 لغایت 22:30

سه‌شنبه 30 خرداد ساعت 17 لغایت 22:30

چهار‌شنبه 31 خرداد ساعت 17 لغایت 22:30

پنج‌شنبه 1تیر ساعت 17 لغایت 22:30

مراسم اختتامیه جمعه 2 تیر ساعت 17 لغایت 22:30

مهم‌ترین دستاوردهای مسابقات‌بین‌المللی قرآن کریم از نگاه صاحب‌نظران
به نظر برخی از صاحب نظران، ظهور جهانی مسلمانان، وحدت اسلامی، تعمق در مفاهیم قرآنی و ارائه شیوه‌ای بدیع در داوری مسابقات قرآن از دستاوردهای مسابقات بین‌المللی قرآن کریم است.
به گزارش ستاد خبری بیست و نهمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم «محمد سلیمانی» نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه که با برگزاری مسابقات بین‌المللی قرآن کریم در حقیقت افراد توانمند را در این عرصه معرفی می‌‌کنیم، گفت: این مسابقات بسترسازی مناسبی را برای افراد توانمند و علاقه‌مند به قرآن کریم فراهم می‌کند.

وزیر سابق فناوری اطلاعات و ارتباطات با اشاره به اینکه برگزاری مسابقات بین‌المللی قرآن کریم وجه تمایز جمهوری اسلامی ایران را با سایر کشورها نشان می‌دهد، بیان داشت: برپایی این مسابقات به منزله عرضه ایران اسلامی در صحنه بین‌المللی است و کسب مقام‌های بالا از سوی جوانان باعث مطرح شدن کشورمان در جهان به ویژه جهان اسلام می‌شود.

سلیمانی ادامه داد: مسابقات بین‌المللی قرآن کریم ضمن ایجاد همبستگی بین جوامع اسلامی، باعث تعمق در مفاهیم قرآنی نیز می‌شود.

وی با اشاره به اینکه مسابقات قرآن باعث آشنایی هر چه بیشتر جوامع اسلامی با یکدیگر می‌شود، افزود: برپایی مسابقات بین‌المللی جزو وظایف اصلی جمهوری اسلامی به شمار می‌آید چرا که ما داعیه اسلامی بودن را داریم و لذا محور کارمان قرآن و گسترش آموزه‌های قرآنی اهل بیت‌ (ع) است.

نماینده مردم تهران در مجلس نهم، فرهنگسازی را یکی از آثار مثبت مسابقات بین‌الملی قرآن کریم بر شمرد و تصریح کرد: همانطور که انقلاب اسلامی یک انقلاب فرهنگی بود، بیداری اسلامی نیز انقلاب فرهنگی به شمار می‌آید.

آئین‌نامه داوری مسابقات قرآن ایران بی بدیل است

«عبدالرسول عبایی» رئیس هیئت داوران مسابقات بین‌المللی قرآن کریم در گفت‌وگو با تهران امروز نیز با اشاره به اینکه مسابقات بین‌المللی قرآن کریم میدان رقابت برای قاریان وحافظان داخلی است که در تمام مراکز کشور فعالیت دارند، گفت: میدان رقابت عاملی برای رشد افراد است و نتیجه رقابت‌های داخلی در مسابقات بین‌المللی نمود پیدا کرده و ظاهر می‌شود.

این کارشناس و داور برجسته مسابقات کشوری و بین‌المللی قرآن با اشاره به ویژگی‌ها و نکات برجسته مسابقات بین‌المللی قرآن کریم در ایران تصریح کرد: ممکن است برخی مسابقات جهانی از نظر شکل وکارهای اجرایی هزینه‌های کلانی در برداشته باشد، اما بعد داوری مسابقات ایران یکی از امتیازات و ویژگی‌های آن است که به اعتراف شرکت‌کنندگان، آیین‌نامه داوری مسابقات ما و میدان دادن به قراء کشورهای شرکت کننده به عنوان نقطه عطف این مسابقات می‌درخشد.
عبایی افزود:این طور نیست که هیئت داوران ما یک طبقه اشرافی و غیرقابل دسترس باشند؛ در مسابقات قرآن کریم ایران، متسابقان با داوران در ارتباط هستند و کارشناسانی در صحنه مسابقه حضور دارند که نقاط قوت و ضعف قاریان و حافظان را گوشزد می‌کنند که هیچ جای دنیا این کارها صورت نمی‌گیرد.
 
برای مشاهده مجله شبانه اینجا کلیک کنید
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.