به گزارش سرويس
فناوري اطلاعات باشگاه خبرنگاران به نقل از واحد ارتباطات دبيرخانه شوراي عالي اطلاعرساني، مهندس علي حکيم جوادي با اشاره به تدوين استانداردهاي بومي و بينالمللي براي وبگاهها و پرتالهاي دستگاههاي اجرايي و حاکميتي تصريح کرد: اين وبگاهها بايد خدمات و اطلاعات خود را بر اساس اين استانداردها در اختيار مردم قرار دهند.
وي با اشاره به برگزاري سومين دوره جشنواره ارزيابي وبگاههاي حاکميتي و لزوم روزآمدي و ارزيابي دقيق وبگاهها بر اساس شاخصهاي تدوين شده افزود: محتوا، شکل، سهولت دسترسي و امنيت از جمله شاخصهايي است که در ارزيابي وبگاهها بايد مورد توجه قرار گيرد؛ چرا که پرتالها و درگاهها پنجره ورود کاربران به خدمات الکترونيکي دستگاههاست و بر اين اساس هر فردي براي دريافت خدمات از طريق اين پرتالها بايد به لحاظ کيفيت، نوع خدمات و در دسترس بودن با مشکلي مواجه نشود.
وي گفت: برخي از سامانهها و درگاههاي دستگاهها در کشور به مرحله استاندارد نرسيده است و بر اين اساس برگزاري جشنواره ارزيابي وبگاهها براي سنجش خدمات و اطلاعات ارائه شـده و رعايت حداقل استانداردها، بسيار ارزشمند خواهد بود.
معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات تدوين شاخصهاي مورد ارزيابي را بر اساس شاخصهاي بومي و ملاحظات کشور بيان و اضافه کرد: سازمان فناوري اطلاعات ايران آزمايشگاهي را با همکاري دانشگاه تهران ايجاد کرده است تا در اين آزمايشگاه وبگاهها براي استانداردسازي و آزمايش بر اساس شاخصها بررسي و سنجش شود.
وي گفت: ايجاد وبگاه استاندارد، مطابق با استانداردهاي نوين جهان يکي از شاخصهاي برنامه پنجم توسعه است که آزمايشگاه سنجش و ارزيابي وبگاهها ميتواند با سنجش کيفيت دسترسي و امنيت اين هدف را برآورده کند؛ در نهايت در مراحل بعدي همه دستگاهها ملزم خواهند شد براي سنجش استانداردها به اين آزمايشگاه مراجعه کنند.