سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مرسی پیروز قطعي دور دوم انتخابات مصر خارج از کشور شد

همزمان با آغاز دور دوم انتخابات مصر منابع خبری گزارش داده‌اند که محمد مرسی نامزد اسلامگرا با اختلاف چشم‌گیر توانست احمد شفیق آخرین نخست وزیر مبارک را در حوزه‌های خارج از کشور شکست دهد.

به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه العربیه ؛ محمد مرسی نامزد مورد حمایت اخوان المسلمين مصر در انتخابات خارج از کشور توانسته با اختلاف چشم گیری از احمد شفیق پیروز شود.

این در حالیست که مقامات دولت قاهره هنوز اخبار رسمی درباره نتایج انتخابات در خارج از کشور ارائه نکرده‌اند و خبرهای مربوط به شکست احمد شفیق نامزد مورد حمایت شورای نظامی را سانسور می‌کنند.

برخی منابع خبری اعلام کرده بودند که مرسی با کسب 78 درصد آرا مصری های خارج از کشور پیروز دور دوم انتخابات خارج از کشور شده است.

این در شرایطی است که از دقایقی قبل انتخابات دور دوم مصر آغاز شده و امروز قرار است بیش از 40 میلیون مصری اولین رئیس جمهور منتخب خود را انتخاب کنند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.