سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گیلان/

صنایع شالیکوبی گیلان معاینه فنی می‌شوند

رئیس سازمان نظام‌ مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی گیلان از ساماندهی و معاینه فنی صنایع شالیکوبی این استان خبر داد و گفت: برای اجرای این طرح 200نفر کارشناس به‌کارگیری می‌شوند.

به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران ، اسماعیل آرمون امروز در رشت با اشاره به اجرای طرح ساماندهی صنایع شالیکوبی استان، اظهار کرد: طرح ساماندهی و معاینه فنی صنایع شالیکوبی گیلان با به‌کارگیری 200 نفر کارشناس اجرا می‌شود.

وی، به حداقل رساندن هزینه‌های کشاورزی و افزایش درآمد آنها را مهم‌ترین اهداف اجرای طرح مذکور عنوان کرد و گفت: به دنبال چالش کشیدن مسئولان نیستیم و از کسانی که میل به کار کردن دارند قدردانی می‌کنیم.

این مسئول درباره اجرای طرح مشترک با محیط زیست و صنعت و معدن استان در امر نظارت بر کارخانه‌ها، افزود: 100 کارخانه با بیش از 100 کارگر و 500 کارخانه زیر 100 نفر در گیلان فعال هستند که آلاینده‌ منابع آبی سطحی و زیرزمینی دارند.

وی، ادامه داد: 40 نفر از مهندسان محیط زیست در حال آموزش هستند تا در این راستا فعالیت کنند و 800 نفر کارشناس محیط زیست را می‌توان در کارخانه‌ها برای امر نظارت به‌کار گرفت.

آرمون، با بیان اینکه گیلان دارای 150 نفر کارشناس محیط زیست است، تصریح کرد: روزگاری محور اصلی این استان کشاورزی بود و از نمایندگان مجلس می‌خواهیم بخش کشاورزی را به عنوان محور نخست توسعه پایدار گیلان پیگیری کنند.

وی، با اشاره به اینکه در بحث اشتغال کارشناسان بخش کشاورزی باید توانمندی فعالیت‌های میدانی را داشته باشند، ابراز کرد: کارشناسان بر همین اساس آموزش می‌بینند و برای آنها پروانه صادر می‌شود و رتبه‌بندی می‌شوند.

به گفته رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی گیلان، سال گذشته تعداد دو هزار و 359 نفر از کارشناسان رتبه‌بندی شدند و 22 هزار و 517 نفر روز آموزش دیدند و در همین راستا این سازمان در کشور رتبه نخست را کسب کرده است.

وی، درباره وضعیت مجتمع کشت و صنعت سپیدرود رشت، بیان کرد: اجازه ندادیم این مجتمع از بخش کشاورزی خارج شود.

آرمون، از وجود 20 کارخانه لبنیات در گیلان خبر داد و خاطرنشان کرد: این کارخانه‌ها با ظرفیت 30 درصد فعالیت می‌کنند و 60 درصد شیر مصرفی استان از دیگر استان‌های کشور وارد می‌شود.

وی با تصریح بر اینکه کارشناسان سازمان نظام مهندسی کشاورزی گیلان توان خودکفایی استان در تولید شیر در مدت پنج سال را دارند، یادآور شد: دستگاه‌های دولتی در واگذاری‌ها باید همکاری بیشتری داشته باشند./ج1

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.