به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران به گزارش کارشناسان تغذیه مصرف روزانه 25 گرم پروتئین سویا بعنوان بخشی از رژیم غذایی کم چرب و کم کلسترول خطر بیماریهای قلبی را کاهش می دهد.
به عقیده کارشناسان تغذیه ترکیب سویا با غذاهای گیاهی و آجیل نیز موجب کاهش 3 تا 5 درصدی کلسترول خون می شود . وجود آنتی اکسیدانها در سویا علاوه بر پیشگیری از بیماریهای مزمن مرتبط با استرس مانند سرطان ، بیماریهای قلبی و عروقی و دیابت با داشتن مقدار زیادی فیبر در کنترل وزن نیز موثر است ./س