سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پروتئین شیر بالاترین ارزش بیولوژیک را دارد

پروتئین موجود در شیر دارای بالاترین ارزش بیولوژیک در بین مواد غذایی پروتئینی است که این ماده مهم غذایی را از سایر مواد غذایی غذایی متمایز کرده است.

به گزارش سرويس بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران در « همایش نقش مصرف شیر و فرآورده های آن در سلامتی» با اشاره به ارزش بالای پروتئین موجود در شیر، افزود: لاکتوز موجود در شیر در جذب و برداشت منیزیوم بدن موثر است و وجود ویتامین های A، B، C،  D و E در شیر می تواند علاوه بر رفع نیازهای روزمره بدن به کمبودهای بدن در جذب این فرآورده ها و سایر املاح و مواد موجود در شیر کمک کند.

دکتر مسعود کیمیاگر با تکذیب تاثیر شیر در جنسیت نوزادان افزود: تاکنون هیچ مقاله علمی مورد تاییدی که بتواند تاثیر شیر را در جنسیت نوزادان ثابت کند چاپ نشده و شایعات موجود، جنبه علمی ندارند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران بیان کرد: سیاست گذاری در خصوص تعادل بخشی به بازار و حمایت از حقوق متقابل تولیدکننده و مصرف کننده و همچنین ایجاد شورای عالی غذا و تغذیه به منظور برنامه ریزی کلان در خصوص این ماده مهم غذایی ضروری است.

وی گفت: با زور نمی توان قیمت های تولید شیر را کنترل کرد، بلکه باید با هدف گذاری میان مدت و بلندمدت و فرهنگ سازی مناسب، بستر لازم به منظور تبیین جایگاه شیر در سبد غذایی خانوار را تعریف کرد.

دکتر کیمیاگر ادامه داد: وجود بیوتین،اسید فولیک، ریبوفلاوین، املاح معدنی، کلسیم، منیزیم، آهن، ید و روی در شیر می تواند بسیاری از کاستی هایی که انسان امروزی با زندگی صنعتی بدان نیازمند است را برطرف کند.

وی در پایان تصریح کرد: اعتدال در مصرف شیر و فرآورده های آن نیاز است و با توجه به فرآورده های گوناگون شیر می توان مواد مورد نیاز بدن را از هر یک از فرآورده ها به راحتی دریافت کرد./عط
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.