اسماعيلي مدير عامل اتحاديه تعاوني لبني ايران در گفتگو با
خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران با بيان مطلب فوق افزود: هدفمندي يارانه ها بايد در بخش توليد به گونه اي باشد كه باعث حذف توليدكنندگان نشود و با بروز مشكلات عديده در بخش توليد شير، اين محصول از چرخه ي توليد خارج نشود.
وي ادامه داد: شير به عنوان ماده حياتي بدن انسان است و دولت بايد برنامه اي اتخاذ کند تا مصرف اين ماده حياتي در كشور افزايش يابد.
وي افزود: افزايش قيمت تمام شده ي شير و به دنبال آن افزايش قيمت شير باعث شده تا توان خريد مردم كاهش يابد و كمتر از شير در زنجيره ي غذايي خود استفاده كنند.
اسماعيلي تصريح كرد: همان هزينه هايي كه صرف تبليغ نوشابه ها و مواد مضر در كشور مي شود اگر يك سوم آن به شير اختصاص پيدا مي كرد سرانه ي مصرف شير در كشور افزايش مي يافت.
وي ادامه داد: بسياري از كشورهاي دنيا بر سلامت جامعه تاكيد دارند و هزينه هاي زيادي را صرف مصرف شير در كشورشان مي كنند اما در كشور ما اين موضوع معكوس است و به گونه اي كه توليد هم در كشور رو به كاهش است.
اسماعيلي خاطر نشان كرد: با كاهش توليد و مصرف شير مرگ خاموش به سراغ ايرانيان مي آيد و در آينده بسياري از افراد دچار بيماري هاي استخواني مي شوند. دولت بايد براي افزايش توليد در كشور برنامه ريزي نمايد و بعد با تبليغات مصرف شير را در كشور گسترش دهد./ک