به گزارش
سرويس بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، کارشناس مواد غذايي دانشگاه علوم پزشكي ياسوج با بیان اینکه در تهیه غذاهای پیکنیکی باید رعایت بهداشت را جدی گرفت، افزود: دستها ناقل طبیعی باکتریهای بیماریزا هستند و باید قبل و بعد از صرف غذا، دستها را با آب و صابون شست، لابه لای انگشتان، زیر ناخنها و ساعد را حداقل به مدت 20 ثانیه خوب شستوشو داده و با دستمال کاغذی آنها را خشک کرد.
خاتون برسیاه افزود: اگر آب روان در دسترس نبود، میتوان درون یک ظرف را به طور موقت از آب گرم پر کرد و پس از شستوشوی دستها با صابون، آن را روی دستها ریخت و اگر آب در دسترس نبود می توان از ژل های ضدباکتری شستوشوی دست استفاده کرد.
وی گفت: هنگام تهیه غذا مطمئن شوید که تمامی این وسایل تمیز هستند و سعی کنید ظروف پختو پز از ظروف مصرف غذا مجزا باشد.
برسیاه ادامه داد: برای شستن ظروف، یک بطری از محلول رقیق شده مایع دستشویی به همراه آب با خود ببرید و پس از شستن ظرفها و تمامی وسایل با آن، آنها را با دستمال کاغذی خشک کرده و یا اجازه دهید تا خودشان در هوای باز خشک شوند.
کارشناس مواد غذايي دانشگاه علوم پزشكي ياسوج اضافه کرد: لازم است روی میوههایی مانند
هندوانه و خربزه را حتما بشویید، چرا که ممکن است باکتریها یا عوامل بیماریزا از راه تماس چاقو با پوست، حین برش زدن میوه به داخل آن انتقال یابند./عط